Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanya jelentkezz!
150-es slicket tudsz keríteni
Nem találok széles felnit
hmm fórumos emberkék szerveződnek május 1.re... de akkor sok speed lesz,őket már unalmas alázni
célegyenes aranyos..100-110 körül mennek az emberek...1x besokalltam,120... mentem tovább egyenesen
öööööö....meglátjuk....
szóval Kakucsolunk áprilisban! értve vagyok?
senki nem úgy születik, hogytudja. nekünk is van mit tanulni...
mi a fene....ilyet se gyakran hallani tőled
Én is most áttételezem...
egykerék... még bele kell váltanom..10ből 1x sikerül, szóval gyakorolgatni kell,azért kell rövidebb áttétel de már nem sok van a dugómban..remélem szezont még kihúzza
Gyurikám, még én is, de majd összejövünk párszor, és szeptemberben a kakucson két csúsztatás közt egykerék....
úgy értve h ott tényleg supermotoznak,csúsztatják összevissza,ahhoz meg én kevés vagyok
én már mióta mondogatom ezt wazze? tavaly annyiszor hívtalak Dobcsikőre....
hát az nem jó... így is 6-7
Bocsi sajna lépek, mert zárok. Bye
Az a minta nem macerás és megoldható természetesen.A többit majd megdumáljuk.
xlzx, ha már ilyen "közel" lakunk egymáshoz, akkor ha kész a motorod, jó lenne megdöngetni a környéket.

MIt szólsz?
sok a kanyar?
akkor megy gyorsulni kunmadarasra vazzeg.....
iyet még nem hallottam...szar mert sok a kanyar
gyuri...mindig tucc meglepit okozni
egyenesben akárki tudja húzni, ráadásul nagy sebességgel nagyobbat esel mint itt visontán. fogyasztásra dobjál rá 1.5liter!
azért félek attól,mert sok a kanyar Kakucson kevesebb van,több az egyenes,de még ott is képes vagyok repülni...szóval nem tudom,félek Gyöngyöstől Kakucs pont ideális...3-4ben végig rongyolok és jó is igaz most szerintem előre megy egy 15 lánckerék,eddig 17 volt,biztos más lesz majd a motorka...gondolom fogyasztásra is
valahogy megoldjuk a dolgot. szólni fogok. tudom hogy macerás, de esetleg meg tudnátok nekem vágni olyan mintázatban mint Foxynak?
nekünk elég messze van kakucs sajna.ha nem találunk trailert, akkor nem nyerő az ötlet sajna. de visontán megkergetlek ha szertnéd!
OK utánvéttel el tudom küldeni, vagy ha egy ismerősöd megint erre jár SMLACA, akkor odaadom neki.
Kedves Háztető és Fórumos májszterek elvileg 2 héten belül elkészül a motorkám... ápr 24. a névnapom. 26.a szombat, mit szólnátok ha motorolnánk egyet Kakucson és hagynátok engem elől menni?
szerintem az kelleni fog!