Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

Oksi, lesem, de most pont skype-n beszélgetek.
Szio Foxy írtam mailt
és kocsival? szerintem nem lesz olyan idő, hogy motorral lehessen menni
bárcsak mehetnék... NINCS KÉSZ A MOTORON
Kisfiam!

Ti mentek Tökölre?
Hát még nem kuka, elpöfög egy picit. De szezon végén nagy generál lesz..hajtókar,dugó,vez lánc stb stb. szóval nem a legszerencsésebb Új papucsok nekem is kellenek,de Sanyától veszek majd slicket
Most néztem meg, hogy 13:30-kor kezdődik a verseny
általában 1500 forint a belépő

annak még nem jártam utánna, hogy mikor kezdődik a verseny

kb. 12-13 óra magasságában szerintem
Szia!
Én lehet megyek Tökölre,
kell a nézőknek belépődíjat fizetni?
Hánykor kezdődik a verseny?
A legközelebbi szabadnapom meg (húsvét kivételével, azt meg Pesten töltöm) jövő héten pénteken lesz.
Nem tudom, hogy mikor tudok feljutni Fehérvárra, mert ha rossz idő lesz, akkor nem mocival megyek le Tökölre. A héten délutános vagyok és szinte végig túlóráznom kell , tegnap is a 4 óra helyett 8-at voltam. De igyekszem odaérni!
most tuti rekordot dönt a látogatottság...
Szívesen. Hát Tököl kimarad szerintem, mert pakson indul Németh Kornél és azt nem lehet kihagyni
Jóózsi Takarodj! Benedek Takarodj! Kinézek az ablakon és elqrt idő van. Nem kicsit - nagyon! Pedig hogy feldobott a délelőtti sunshine.
Gyerekek ezt már Józsi és Benedek qr*ák el,én mekktettem ami tőllem kitelt
Oksi! Köszönöm szépen! Vasárnap jöttök Tökölre?
Hali. Elkészült a bukógombád tegnap, ugyhogy ha tudsz, jöhetsz érte.
Szép napot Motosok!

Most már jöhetne a jó idő.............. Tegnap hajnalban(1 órakor) amikor léptem haza munkából szakadt a hó.

Akkor most kinek is kell reklamálni?
hogy pontosan milyen motorból származik, azt nem tudom, a hátsó talán egy nsr-ből, az elsőhöz tényleg lövésem sincs - de azon brembo jelzés van. kx-hez lett készítve azt hiszem. ennyit tudok róluk. 55-ért vettem a kettőt gumival együtt - bár a hátsó az egy enduro gumi, és már durván lekopott. arra viszont nagyon figyelj, hogy mielőtt veszel, mindenképp szakemberrel nézesd meg a motorod, és találjátok ki, hogy milyen módon lehet a fékátalakítást megcsinálni, mert az enyémmel nagyon sokat szarakodtak, mire meglett a megoldás. remélem segítettem!
jahh, és látom sanya dolgozik ezerrel, mert itt a jóidő! remélem megmarad hétvégére, aztán ride-olunk
na üdv
Szia Gyuri, most venném elő a gépsárkányt (ősszel még működött...:) ) Csak szerintem a 120/70 meg 160/60 ami rajta van (főleg az első) nagyon megfogja. Ráadásul a kis méretek 100/80 & 130/70 jóval olcsóbb a gyári méretnél. Pályán biztos felejtős de néztem a kis 125-ös (divat supermotokat) gyárilag ezze a mérettel hozzák ki. Az enyém ereje meg súlya azért azokhoz áll közelebb... :) Most kb 20e-ért kapnék egy párat (Continental ContiTwist) és ezt a szezont már nem szeretném a régi "bakeliteken" megkezdeni. Te géped hogy áll? Láttam nem óccsó a dugó szett... :( Ezek szerint a régi kuka.
Helló!
mien kerekeket építettél bele a gépedbe?
mert én is gondolkozok rajt h sm re kellene építeni a gépem
Jah és mennyibe van neked az sm szett?
sanya, azért azokat a hétfői nagy fekete felhőket még foghattad volna egy kicsit, mert most taknyom nyálam egybefolyik miattuk. amúgy már írtam egyszer ide, de most megint megteszem: déldunántúlon nem járatos valaki innen? vagy valami pályát nem tudtok mondani, ahova érdemes ellátogatni, ha már egyszer SM-re adtam a fejem?
Üdv!

Szervízkönyvet keresek egy Husqvarna SuperMoto (SM) 125 -ös motorhoz. 2000-es évjáratú. Ha valaki esetleg tud, akkor a címem: css_massacre@hotmail.com (MSN-em is egyben)

Előre is köszönöm, Peti
Szioasztok! Amit kicsit előrébb irtam, hogy lesz verseny Debrecenben, az 29.-ikén lesz, tehát jövőhét szombat! Bocsi, de engem is rosszul tájékoztattak.
akkor most könnyen menne keresztbe?