Hát még nem kuka, elpöfög egy picit. De szezon végén nagy generál lesz..hajtókar,dugó,vez lánc stb stb. szóval nem a legszerencsésebb Új papucsok nekem is kellenek,de Sanyától veszek majd slicket
Nem tudom, hogy mikor tudok feljutni Fehérvárra, mert ha rossz idő lesz, akkor nem mocival megyek le Tökölre. A héten délutános vagyok és szinte végig túlóráznom kell , tegnap is a 4 óra helyett 8-at voltam. De igyekszem odaérni!
hogy pontosan milyen motorból származik, azt nem tudom, a hátsó talán egy nsr-ből, az elsőhöz tényleg lövésem sincs - de azon brembo jelzés van. kx-hez lett készítve azt hiszem. ennyit tudok róluk. 55-ért vettem a kettőt gumival együtt - bár a hátsó az egy enduro gumi, és már durván lekopott. arra viszont nagyon figyelj, hogy mielőtt veszel, mindenképp szakemberrel nézesd meg a motorod, és találjátok ki, hogy milyen módon lehet a fékátalakítást megcsinálni, mert az enyémmel nagyon sokat szarakodtak, mire meglett a megoldás. remélem segítettem!
jahh, és látom sanya dolgozik ezerrel, mert itt a jóidő! remélem megmarad hétvégére, aztán ride-olunk
na üdv
Szia Gyuri, most venném elő a gépsárkányt (ősszel még működött...:) ) Csak szerintem a 120/70 meg 160/60 ami rajta van (főleg az első) nagyon megfogja. Ráadásul a kis méretek 100/80 & 130/70 jóval olcsóbb a gyári méretnél. Pályán biztos felejtős de néztem a kis 125-ös (divat supermotokat) gyárilag ezze a mérettel hozzák ki. Az enyém ereje meg súlya azért azokhoz áll közelebb... :) Most kb 20e-ért kapnék egy párat (Continental ContiTwist) és ezt a szezont már nem szeretném a régi "bakeliteken" megkezdeni. Te géped hogy áll? Láttam nem óccsó a dugó szett... :( Ezek szerint a régi kuka.
sanya, azért azokat a hétfői nagy fekete felhőket még foghattad volna egy kicsit, mert most taknyom nyálam egybefolyik miattuk. amúgy már írtam egyszer ide, de most megint megteszem: déldunántúlon nem járatos valaki innen? vagy valami pályát nem tudtok mondani, ahova érdemes ellátogatni, ha már egyszer SM-re adtam a fejem?
Szervízkönyvet keresek egy Husqvarna SuperMoto (SM) 125 -ös motorhoz. 2000-es évjáratú. Ha valaki esetleg tud, akkor a címem: css_massacre@hotmail.com (MSN-em is egyben)
Szioasztok! Amit kicsit előrébb irtam, hogy lesz verseny Debrecenben, az 29.-ikén lesz, tehát jövőhét szombat! Bocsi, de engem is rosszul tájékoztattak.
Oksi, lesem, de most pont skype-n beszélgetek.