Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hujj jujj juj jujj..a sok kissrác a mai napon elözönlötte az üzletet( kiszolgálás, bmx szerelés és számlázás volt 1 személyben!) holnap írnál nekem mail az infokukachasznosholmikponteu-ra?
április 20-án esélyes, hogy jönnék én is. ezt a pályabér, meg orvos tételét meg szerintem nem lenne nagy dolog összedobni ott a nap végén a főszervező úrnak, elosztanánk, ahányan ottvagyunk, jelentéktelen tétel lenne - csak egy ötlet. na sok sikert a szervezéshez, remélem összejön!
Beb akkor áll még az üzlet?
Most nézem a pólókat de azt hiszem sikerül választani!
L-es a méretem de te irtál valamit hogy kisebb számot mert általában az xl-s az egy l-esnek felel meg vagy ez hogy is van?
Szió! Sikerült valami infót szerezned a fox sisakról?
Neked is egy fotót.
Összeomlott a vinyóm télen, sajnos egy raklap fotóm hiányzik.
Most érzem hiányát mikor abba hagytam a fotózást.
Ilyen fejjel jó lenne mutatványosnak?
ha mindenki rábólint ápril 20ra,akkor már szervezem is!
mert a végén egy mini romettel kell indulnod ellenünk...bár gyanus hogy úgy is elpicsáznál!
ne cicizzél!
ápril 20 elméletileg jó!
Tom,csak cicceltem
Ápr. 20 Vasárnap....Csak mondtam valamit..:D
egy időpontot kellene kitűzni! mert akkor már lehetne is szervezni a dolgokat!
lehet majd mint főszervező állom én! csak jó ha van egy doki!ezt Te is tudod!
Sráj de,pár hete még csak 300ft volt az alkalmi díjjuk a dokiknak ja de leszavazták
Isten hozott!
Én még ugyan nem vagyok az itteni közösség annyira ismert tagja, de ha ilyen háziversenyek elé nézünk, akkor mindenképpen szeretnék az lenni:)
csiggiri miggiri yooo most beszéltem a gokartland tulajával. ha szeretnénk házi versenyt,akkor nem 6ezer a napi díj hanem 4ezer. plusz én úgy gondolom, hogy egy orvos elkél. az egyik orvos barátom egy napra 15ezerért jön el. vélemények?
elfogadnám nadon szíp
Mit csinál most ...talán medvét táncoltat .....
Nekem ez a 3. de már én is fáradok
Waszki,most esett le Atyskám honnan fúj a szíl ..Köszi szépen...én is sajnálom nagyon mert párszór jót meccseltünk Mr.Hargitával...mást nem izent ...mondd meg neki örvendtem néki
Nagyon szívesen. Bár az ajánlatom mindig áll, hogy elküldöm neked.
Ugyan miért rontottál volna ezzel az üzletemen? Én csak próbálok itt segíteni egy-két alkatrész, ruha, gumi és egyéb okosságban.Az viszont mindenki egyéni döntése, hol, kitől és mit vásárol meg, ja és mennyiért.
Nem tudja valaki véletlenül hogy mikor nyit a kakucs?
Pénteken szabira küldenek...lemennék...
Vagy valahova máshova....ötleteket szívesen vennék!