Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt ónos eső és hajnalban hav esett wakker
okés köszi akkor sajna nem lenne jó nekem:S:S
azért köszi
a választ elfogadjuk!a többieknek szólhatnál, hogy ne késlekedjenek a többi meleggel, mert ma elég cúúúgos volt a levegő felénk!
34es nadrágnak felel meg.. nézd meg hogy mekkora farmert hordasz
Na léptem!
Üdv!
Nincs itt sok hooligán!
SmHOOLIGAN a legnagyobb huligán itt!
Még én vagyik itt hooligán de még alapozok!

Előre is lehet végülis igen!
Akkor utólag is köszi azt a pár napot amit hoztál!
jesszus ez a sok huligán szpájhuligán voltam
De én előre szoktam dolgozni,ami az elmúlt három hétben volt azt már elfelejtettétek....sajnos most fogyott el a jó idő ....de biztos van egy pár hely ahol van,meleg(ek) ...
Bocs ez a smile nem a neved kellős közepébe akart menni!
De S anya! amúgy így névnapod alkalmából azért hozhattál volna nekünk egy kis meleget Józsival meg Benedekkel eggyütt!
Köszönök minden jó kívánságot
ennek a gatyónak mekkora a derék mérete?:)
lemérnéd?
Foxy6

A tengelyátmérők esztergálással korrigálhatóak. Szerintem a legkényesebb a hátsó tárcsa mérete, és a tárcsa lánckerék távolság(főleg az utóbbi).A távtartók szintén egyszerűen legyárthatóak.
szia Zsolti! rámegy elvileg,de szerintem felejtős..előre 110 hátra 140 szerintem Jó még a kis hondád?

http://www.kepesmotor.hu/motor... ha kell valakinek...
Sziasztok, látott már valamelyikőtök Mito felniken 100/80 ill 130/70 gumikat? Rámegy egyáltalán? Nagyon bután néz ki? Köszi! Üdv! pzs
http://cgi.ebay.at/woessner-ko...
ilyen fog kelleni nekem
87ezer. sok helyen lehet kapni.
Mennyibe kerül?Hol kapható?
minden rendbe van velük...szép felnik,jó tárcsával.lánckerék szerintem azért lassan cserés...távtartókat neked kell kiszámolnod...
ezt a jót és olcsón szöveget ki kellene irtani a magyar nép fejéből! a jó és olcsó 2 különböző fogalom! amugy a legjobb szerintem a Pro Circuit type 496 szerintem
Üdv!Suzuki Drz 400 Sm-re milyen dobot ajánlotok?Hol lehet csináltatni,venni jót és olcsón?A Raptor a Finster jó?
Szia!