Nagyon zsír az a kesztyű! Igazán engem valami olyan kesztyű érdekelne, amiben ha esetleg elesek, ne égjen a tenyerembe a cucc. A párom vett egy tök jó Berik supermoto kesztyűt, de sajna piciben nem gyártják . Szóval valami hasonló érdekelne, de tényleg nem sok esély van rá, mert nagyon kicsi a kezem.
SZIASZTOK.SEGITSÉGET SZERETNÉK KÉRNI!
A héten veszek drz-e tipusba dr 350 böl származo supermoto kerekeket.
Az lenne a kérdésem hogy mit kell átalakitanom és hogy csináljam.?
Ha valaki tud segitsen
Szerintem megéri! Ha ugyis cross vagy supermoto mániás vagy akkor megéri! Ha árba viszonyítjuk a dolgokat hogy meik ér többet akkor meg passz! Ha a csávó belemegy a cserébe akkor hajrá!
Beb utánna nézek a dolgoknak jó?! ha minden jól egy akkor holnapra van infóm. milyen jellegű kesztyű kellene? vagy neked is a FOX BOMBERre fáj a fogad?
hellósztok! egy óriási kérdésem kérésem lenne felétek!
méghozzá az h képesmotoronn kinéztem 1 csizmát és oda volt írva h cserélné speed csizmára !
nekem van 1 speed csizmám richa az (első kép) és arra a cross csimzára cserélném szerintetek megéri?
enyém (speed) cserélném a crossra megéri?
enyém kicsit sérült a koptatója
sürgős lenne a válasz!
Mert eddig az a bikers az ilyen általános volt vagyis az csak azt jelentette hogy motoros hooligán mert mindenféle motorral huligánkodtam! Most meg hogy sm motardot veszek ha minden jól megy ősszel és így legyen valami supermotos jellemem! És így váltottam MOTARDHOOLIGAN-ra
A héten veszek drz-e tipusba dr 350 böl származo supermoto kerekeket.
Az lenne a kérdésem hogy mit kell átalakitanom és hogy csináljam.?
Ha valaki tud segitsen
Aprilia MX 125
méghozzá az h képesmotoronn kinéztem 1 csizmát és oda volt írva h cserélné speed csizmára !
nekem van 1 speed csizmám richa az (első kép) és arra a cross csimzára cserélném szerintetek megéri?
enyém (speed) cserélném a crossra megéri?
enyém kicsit sérült a koptatója
sürgős lenne a válasz!
Miért váltottál?