Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Szerintem Ufot vegyél nekem bejött, és a rajszámtábla is az és jól passzol egymáshoz!
Sziasztok!
A hétvégén Visontán készült képekről érdeklődnék! Akinek van a fekete DRZ-kről felvétele, az küldje már el légyszi, vagy legalább egy címet ahonnan le lehet tölteni. A címem:janordt@freemail.hu
Előre is köszi! Jano
Hali srácok!
Milyen első sárvédőt vegyek? van különbség ufo meg polisport között? Vagy milyet ne vegyek? Mert neten rendelném, igy nem tudom előtte megnézni! Tudtok valami olcso helyet?
Sanya. Beszéltem a sráccal, akit a karburálásra ajánlottál, telefonban nagyon pozitínak tűnt, el is viszem hozzá. Lesz ott más állítgatni való is, mert a futómű sincs a súlyomhoz állítva. Közben jutott eszembe, hogy lehet, hogy esetleg lehetne venni egy Keihint, ő is azt mondta, hogy nagyon vidáman gyorsul vele a motobájk (ezt szeretném). Sajnos a télen elb*tam, volt egy eladó, pont LC4-re, de addig tanakodtam, hogy a végén elvitte más.
Vagy szerinted hagyjam a fenébe? (Mondjuk azt nem szeretném, hogy 10 litert egyen a motor, mert alapjában véve az utcán használom, pályára csak keveset.)
Rooftop! A drz-dről tudnál felrakni pár képet? A rövid első sárvédővel
Akkármikor!
Még tán vagy 10 nem ment fel,nemtom mé
ollé! a képeidet felhasználhatom a weblapomhoz?
Csessze meg!
Könyörgök,meg Szopok itt má több mint egy hete hogy a kölök kűggyön képet a 4.5-ös felniről.Végre elküldi,hát nem 4.00-s

Sanya,150-es slicket tudsz keríteni?Vagy valaki elérhető áron
iigen erre a címre!
bár ez asszem nem a 450 es

I
I
I
v
én nem én a hetes vagyok
vagy a #6 -os?
csak nem a Toth Ádám gyönyörűszép smr 450 eséről van szó?
róla tapasztalatom de,majd év végére lesz mert a barátomnak az van
Visszább már írtam,lemegy ez a verseny tórtúra és aztán vért fogtok izzadni
mi a véleményed egyébként a huskyk-ról?Most néztem egy TE 250 est elég jól néz ki.Motorikusan mennyit bírnak ki?
Sanya mikor lessz oskola?
Minek köll az visszább volt egy skaci aki valami husky cuccokat árúlt,aszem volt karbi is,talán kehimis is
Ezt most tőlem kérdezted? Kicsit könnyebb dolgunk lenne ha használnád a 'válasz' funkciót...
Leléceltem!
További jóó estéét!
Üdv mindenkinek!
Én meg egy rihes keihin-t
Itt olyan jó üzleteket csináltok én meg 300 ezer körül nem találok sehol se 125-250-es endúrókat, cross-okat!
Egybe van méég?
Banyek, én meg TLD-t vettem 18ezerért