Sziasztok!
A hétvégén Visontán készült képekről érdeklődnék! Akinek van a fekete DRZ-kről felvétele, az küldje már el légyszi, vagy legalább egy címet ahonnan le lehet tölteni. A címem:janordt@freemail.hu
Előre is köszi! Jano
Hali srácok!
Milyen első sárvédőt vegyek? van különbség ufo meg polisport között? Vagy milyet ne vegyek? Mert neten rendelném, igy nem tudom előtte megnézni! Tudtok valami olcso helyet?
Sanya. Beszéltem a sráccal, akit a karburálásra ajánlottál, telefonban nagyon pozitínak tűnt, el is viszem hozzá. Lesz ott más állítgatni való is, mert a futómű sincs a súlyomhoz állítva. Közben jutott eszembe, hogy lehet, hogy esetleg lehetne venni egy Keihint, ő is azt mondta, hogy nagyon vidáman gyorsul vele a motobájk (ezt szeretném). Sajnos a télen elb*tam, volt egy eladó, pont LC4-re, de addig tanakodtam, hogy a végén elvitte más.
Vagy szerinted hagyjam a fenébe? (Mondjuk azt nem szeretném, hogy 10 litert egyen a motor, mert alapjában véve az utcán használom, pályára csak keveset.)
A hétvégén Visontán készült képekről érdeklődnék! Akinek van a fekete DRZ-kről felvétele, az küldje már el légyszi, vagy legalább egy címet ahonnan le lehet tölteni. A címem:janordt@freemail.hu
Előre is köszi! Jano
Milyen első sárvédőt vegyek? van különbség ufo meg polisport között? Vagy milyet ne vegyek? Mert neten rendelném, igy nem tudom előtte megnézni! Tudtok valami olcso helyet?
Vagy szerinted hagyjam a fenébe? (Mondjuk azt nem szeretném, hogy 10 litert egyen a motor, mert alapjában véve az utcán használom, pályára csak keveset.)
Még tán vagy 10 nem ment fel,nemtom mé
Könyörgök,meg Szopok itt má több mint egy hete hogy a kölök kűggyön képet a 4.5-ös felniről.Végre elküldi,hát nem 4.00-s
Sanya,150-es slicket tudsz keríteni?Vagy valaki elérhető áron
I
I
I
v
vagy a #6 -os?
Üdv mindenkinek!