Hali!
Igen töle veszem csak most feketék.
JOk a felnik betudom rakni drz be?
Ja és hogy csináljam vagy mit figyeljek hogy jo a felni mert 420km megyek érte.
Nem igazán megy nekem ez a video feltöltés, de van egy cimbora, aki valamelyk nap felteszi Nekem! Ő is motoros és ráadásul nagy számítógép spíler! Kitartás, nemsoká fent lessz az on-board! :)
Hello! Szombaton Debrecenben enduro, cross, és quad versenyt szerveznek! Ha jól tudom, 3000Ft a nevezési díj! Akit érdekel, az jöjjön el! Remélem az idő kegyes lesz, én nézőként akkor tuti ott leszek!
elöre is köszi.
pénteken hozom el a kerekeket neked gyárilag mekkora fogas kerekek vannak fent?
probáljam berakni a kereket és nézzem meg hogy mi nem passzol?
Bóddog Névnapot Sanya télleg!
Aztán ne hozzál ide zsákba buzit Még ha segít is Józsi,meg Benedek.
Még nem vettem meg a felnit,de eddig 4.00s a legszélesebb amit találtam és egyesek szerint belerakható.Sajna fűzöttre nem futi .Azért érdeklődtem,mert ha nincs 150-es gumma,lehet keresgélek tovább...
Sztem azon a 160-as igen furin állna
Windows Commanderhez értesz? FTP-n feltolhatod a szerverünkre, és a többit elintézem. Ha ez menne, akkor írj egy mail-t a feri kúkac koczka pont hu címre, és megírom, pontosan hogy csináld.
Nem lett az igazi az onboard kamera, feltettem a gépre, jó a hang és a minőség,csak oldalról kell nézni. Nem baj, legközelebb elforgatva teszem fel a telcsit, meg nem naplementében, és nem fogok rá figyelni hogy megvan-e, hanem fektetem a motort és lesz ami lesz.
83.5MB és nem tudom hogy hogyan kell ide feltölteni. Ha megmondjátok, én felrakom. De még most regisztráltam és nem tudom mi hogyan működik.
Rooftop pajtás fotóit a hétvégi gyöngyösi eseményekről letölthetitek innen: http://www.hasznosholmik.eu/do...
Nem kicsi, 60 mega zip fájlban. Ha valaki esetleg nem tudná, jobb gomb a fájlon, majd "kibontás ide".
Luky!Ha van rá lehetőség,rakasd el egy kis időre a gumát, mert sajnos kilátásban van egy Agárdi szervíz,és ha már arra járok elhozom neked Gárdonyból a gumát!
Szevasztok!
csináltam bukógombát a gépre de mivel ez nem csötengelyes igy haus-fabrik módon házkötüli cuccokból oldottam meg
meg csináltam ijen bigyót a kipura , amit smhooligan irt le valakinek még régebben hogy miből van,
a multkori bukta után nem árt az elővigyázatosság
Igen töle veszem csak most feketék.
JOk a felnik betudom rakni drz be?
Ja és hogy csináljam vagy mit figyeljek hogy jo a felni mert 420km megyek érte.
pénteken hozom el a kerekeket neked gyárilag mekkora fogas kerekek vannak fent?
probáljam berakni a kereket és nézzem meg hogy mi nem passzol?
Aztán ne hozzál ide zsákba buzit Még ha segít is Józsi,meg Benedek.
Még nem vettem meg a felnit,de eddig 4.00s a legszélesebb amit találtam és egyesek szerint belerakható.Sajna fűzöttre nem futi .Azért érdeklődtem,mert ha nincs 150-es gumma,lehet keresgélek tovább...
Sztem azon a 160-as igen furin állna
Csak 160as misi és metzi van ...hanyas a ráfod
83.5MB és nem tudom hogy hogyan kell ide feltölteni. Ha megmondjátok, én felrakom. De még most regisztráltam és nem tudom mi hogyan működik.
Nem kicsi, 60 mega zip fájlban. Ha valaki esetleg nem tudná, jobb gomb a fájlon, majd "kibontás ide".
csináltam bukógombát a gépre de mivel ez nem csötengelyes igy haus-fabrik módon házkötüli cuccokból oldottam meg
meg csináltam ijen bigyót a kipura , amit smhooligan irt le valakinek még régebben hogy miből van,
a multkori bukta után nem árt az elővigyázatosság
Ha meg van és tudsz méreteket, valószínűleg tudok segíteni.(tengelyátmérők stb)
Így látatlanban nem.