Bázze! hóesés , szögesgumát kellettvóna venni!Egyelöre csak azér szurkolok hogy tuléld a fagyhalált! ha végigértél épitünk neked hóembert nagy répaorral
Húúú,mostanáig szereltem ,gumáztam,pakoltam...remélem holnap és holnapután nem hóember racing lesz ...ha nem taliznánk mindenkinek sok locsolót és marha sok nyúlat kívánok
Szia!
Én, ha megyek szívesen elviszlek autóval,
csak még nem biztos, hogy tudok menni.
Ha gondolod add meg a telefonszámod és, vasárnap hívlak, ha megyek.
Az én számom: húsz, háromszáznyolcvankilenc, hetvenhárom, harminchárom.
Szerintem ahoz képest az új ára majdnem duplája ahoz képest nem volt drága de tény hogy nem kevés pénz volt.A nagyobbra nincs jogsim.Meg ez új és szerintem ennyit megért
Zsírság
Az enyém ma vizsgázott Ózdon(épp láttam azt a csávót,amelyik a mónika sóból kimaradt,aki a picsámot kinyaltad... )
Éssss.Ma rendeltem egy hátsó kereket!Szal az má lesz.Csak mire elsőt kell venni hozzá elfogy a dollár
Megint túl sok nap maradt a pénz végére picsába.
A vontatást meg ilyen kakucsi téma esetén gondoltam.
Azt szeretném kérdezni hogy mekkora lánckereket tegyek egy DRZ-E re supermotozáshoz nem pályán szeretnék menni ?
A többiek úgyse látják merre mész!
Én, ha megyek szívesen elviszlek autóval,
csak még nem biztos, hogy tudok menni.
Ha gondolod add meg a telefonszámod és, vasárnap hívlak, ha megyek.
Az én számom: húsz, háromszáznyolcvankilenc, hetvenhárom, harminchárom.
igyó én aszittem ez használt
hát ez nemkevés pénz
de nemsok egy 250esért enyi? mértnem vettél bagyonbbat?
csak kérdem! NEmleugatni!
rámertél már ülni?
megy?
Meg van az új HUSQVARNA TE 250 esem!
Már csak az sm szettért kell izgulni ,hogy kedden eladja nekem a srác!
Az enyém ma vizsgázott Ózdon(épp láttam azt a csávót,amelyik a mónika sóból kimaradt,aki a picsámot kinyaltad... )
Éssss.Ma rendeltem egy hátsó kereket!Szal az má lesz.Csak mire elsőt kell venni hozzá elfogy a dollár
Megint túl sok nap maradt a pénz végére picsába.
A vontatást meg ilyen kakucsi téma esetén gondoltam.