Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy triálos. Vagy megy valakinek vagy nem. (a cross részekről van szó)

Déczi Balázs elég jó crossos, de szó szerint csetlett-botlott, esett kelt. Tavaly nem volt egy értékelhető futama, "látványosan" elege lett az egészből, már a futam közepén.
Nekednek írtam levelet még vagy egy hete, lelőtték a postagalambomat
nyíregyen benne volt mindig..... akkor szerencsére most itt kiszedték. a koporsók még így is neccesek szerintem.
A tevepúp nem része az sm pályának, csak az asztal, a mandíner, és a koporsók. Csúszni viszont csúszik rendesen...
nem tudom mennyire ismered a pálya elemeket?! minden ultra csúszós fa. ha indulsz, mindenképpen eső gumival tedd ezt. számomra a 2 tevepúp ugrató és a koporsók halálosak.... de ezt döntsd el magadnak Te! Erre a "pályára" kőkemény cross tapasztalat kell.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Szasz Luki,
B. karit neked! Valahol el kell kezdeni.. nem?
Mitől óvnál ezen a viadalon?
Te el mersz itt indulni? bátor cselekedet!
Mindegyik kawa kitűnő konstrukció......

Nyáron nagyon sokat dolgoztam, szeptemberre elege lett a szervezetemnek, 2-3 hétig otthon feküdtem féllázasan....ledobtam a szíjjat.

Azóta meg munka újra, meg költöztünk és lakást felújjítunk kompletten, annak minden anyagi és szabadidejű vonzatával.

Jól esik, hogy hiányoltál, remélem tavasztól bepótolom.

Szép karácsonyt és boldog új évet kívánok neked, és mindenkinek.
ezt szépen megfogalmaztad!
nagyon el vagy tűnve,hiányoltalak minden motorozáson...
Tény hogy a Zoli kxf-je mennyire brutál,de szerintem a Gáborkáé is van olyan jó,persze azon nincs annyi extra
Tudtok ajánlani egy jó fajta kesztyűt pályára max 20eFt-ig? Ami tényleg kényelmes és jó!

Kellemes Ünnepeket minden supermoto-s Kollegának!
Akkor én "profi" lennék?
Na megyek mert sok vlt a jóból ma. Boldog karit neked és mindenkinek aki erre jár!
Supermotoban nincs amatőr...csak Inter Open van egyedül...
Igen azt írja.
Kíváncsi leszek ki lesz ott az "amatőrben"
Kint lesz a depo, amire beérsz, ki is hűl a gumi...mit írt még? Amatőrhöz kell licenc?
Jahh akkor hasra vágom magam, mint annó a lőgyakorlaton
Épp most írt az ID. Kökény hogy ügyeljek a túlfolyótartályra. Mintha egyéb gondom nem is lenne..
Melegítőt nem is lehet vinni.... lehet forró lesz a talaj a lábunk alatt..
Csak nehogy az eleje is elússzon...
JAhh... most olvastam hogy wúúd lesz a talaj. Nem cserélek inkább eljáccom a Garry Mc.Coy effektust! A közönségnek csúszkálok... így:
http://youtu.be/v-YPEBlQ5tw
Sziasztok!

Valaki tudna információval szolgálni Az aprón hirdetett Bonyhádi 450sx-ből épített Sm-ről? Minden érdekelne!

Üdv.
Mert puhább, és jobban fog a farost lemezen...
Nem értem a kérdést?
Miért is mennék azzal?