én teljességgel értem a metodikát és értem, hogy ingyenes. ezen esetben szerintem a két szövetségnek kellene lekommunikálni/leellenőrizni, hogy az adott versenyzőnek nincs-e a honos szövetségnél kiváltott licence. ergó aminek nem vagyok tagja, az nem rendelkezhet felettem, de én sem nagyon kérhetek tőle. milyen jogon? nincs az egyik félnek sem jogosultsága, ameddig nincs kialakult jogviszony. ha van, akkor sanszos, hogy már eleve tag vagyok, így jogos a kiléptetés. a másik dolog, az az , hogy kb az első versenyen kiderülne, ha valaki itt is és ott is váltana licencet, tehát a pont halmozás lehetősége, mondjuk úgy, hogy zéró. illetve ha valaki ilyennel próbálkozna, az megfelelőképpen szankcionálható, mind2 részről. sportpolitika az egész.... majd meglátjátok, gondolnak egyet és ez is hamarosan pénzbe fog kerülni. http://youtu.be/wTP2RUD_cL0 a semmiért.......[/L]
egy valamit nem értek. ha valaminek nem vagyok tagja, akkor hogyan kérhetek onnan kilépési engedélyt? ismét egy szép sportpolitikai zsákutca. Magyarország én így szeretlek!
A mams oldalán megtalálod a tarifa táblázatot. Ha külföldre akarsz menni, akkor 2 lehetőséged van: I licenc + biztosítás, és akkor nem kell rajtengedély külön. Vagy N licenc + biztosítás, és ha menni akarsz külföldre, akkor + rajtengedély. Ha szlovák licenccel indulsz más bajnokságban (ergo magyar), akkor valószínűleg az ő engedélyük szükséges hozzá, stb.
Vagy kiváltod a magyar licencet, és rajtengedéllyel mész a szlovák futamokon, vagy kérsz kilépési engedélyt a mams-tól, és szlovák licencet váltasz. Ennyi...
Ahhoz képest a 44,5 (US 10,5) Fox Forma Pro méretben kb. a Gaerne 42 meg 43-asa között van
Egyébként láttam már olyan mérettáblázatot (Blackhawk!) is, ahol az US 9 az 42,5 volt ájrópaiban...
a:"Potvrdenie o lekárskej prehliadke" az orvosi igazolás rész, de majd valahogy lefordítom az egészet, vagy kitoltok egy mintapéldányt hová mit kell írni, mert nekik ezt az eredetit kell majd elküldeni.
De szoljatok ha nem jol értelmezem...
mennyi $$$$$?
(nagyából tisztába szeretnék lenni a költségvonzatával, hogy sereghajtó legyek )
Engem érdekelne csak nincs elérhetőséged.
Dobj egy mailt légyszi.
Egyébként láttam már olyan mérettáblázatot (Blackhawk!) is, ahol az US 9 az 42,5 volt ájrópaiban...
Szerintem,mivel nekem sosem volt magyar licencem nem kell a MAMSZ-tól kivándorlási papír
akkor amit linkeltél szlovák nyomtatványt azt kell az orvossal kitöltetni?