Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a kurva mocskos állat némberét!
Ez most nagyon bebaszta a kert kaput!

off
autó alkatrészbe nagyon ott vagyok,.. de annak idején amikor még a boltban dolgoztam és kurvára odavoltam hogy több száz cikkszám meg gyári számot tudtam fejből a gyakori típusok kötelező szervizének minden alkatrészét fejből 30s alatt kiütöttem számlára mert nem kellett keresgetnem...!
Na akkor mindig jött egy olyan ügyfél 99% NŐ aki minden logikán és egyszerű körbeírásnak elmutogatásnak eleget téve sem sikerült akkor már hármunknak kiszolgálni!
on
Vogue-t keresd itt a fórumon ő eléggé otthon van a témában
Szőke nő esete az autóalkatrésszel! Kötelező megnézni!
http://kep-vilag.hu/index.php/...
Hívd fel Zóka Attilát, ő versenyzett 650-essel! A google kihozza az életrajzát, ott megtalálod a számát. Itt a fórumon Albijam-nek volt, Foxgirl-nek van ilyen motorja, ha majd benéznek a topikba, esetleg keresd a Berg topikban palcsee-t
Köszönöm a kezdeményezést!

Adatlapom nem töltöttem ki mert egyenlőre még nincs mivel!
Nem akarom feltúrni a forumozók világát se trágár se bármiféle kijelentésekkel,csupán a típus érdekelne :)
Töltsd ki az adatlapod,meglátod mennyivel segítőkészebbek lesznek a kollégák

Nekem nincs tapasztalatom Bergről
Sziasztok!

Kérlek segítsetek..véleményeteket kérném Husaberg FS 650-ről!
Bárkinek a véleményét szívesen veszem!
Vásárlás előtt állok és ő lenne a kiszemelt áldozat,de nem vagyok jártas e típusban!

Köszönöm!
ŐŐ oké de hol találom meg ? :D
Keresd Csipa1-et...
Ő a teleszkópok-csillapítók DOKTORA..
Hali olvastam hogy a teleszkópot be lehet keményíteni más olaj választásával is nekem első teleszkópba kellene valami jó hidraulika olaj de nem tudom hogy mit válasszak minél sűrűbb olaj kellene az a cél hogy minél keményebb legyen teló tudtok ajánlani valamit?
Egy szóval sem mondtam, hogy a gumin van
sem a Dunlop, sem a Michelin esőgumimon, nincsen ilyen felirat
Kösz az infòt srácok.
Cölöpék szerintem nem dolgoznak vészes árakon és legalább tutkón értenek hozzá, a felirat betűnként egy ezredes - volt tavaly, a javítás meg attól függ mekkora darabot cserélnek...
de ha mész még télen tedd, tavasszal eléggé tele vannak
Csak a segítség miatt!

Nekem nem kevés probléma megoldása a ruhámon... tágítás zipzár csere kivétel, gumizás, perecnyomok kijavítása éppen egy 20as itt:http://www.ruhaklinika.eu/hu/e...
Nekem mindkét karon cserélte a szövet részt, a nadrág ülepénél is cserélve lett a szövet. Foxy felirat, tisztítás + festés volt 40 pénz.
A felirat az nem ócccsó. Én nem is kértem, de magától tett rá egy eredetivel megegyező Spyke feliratot, akkor 6.000-ért...
Ki van szakadva 1-2 helyen. meg talán 1-2 felirat kéne...
Az attól függ, mi a baj a ruháddal. Nekem a testalkatomhoz való igazítás, egy kis javítás 30.000,- volt 3 éve...
corben! Lehet az hogy a te bőrruhádat láttam a cölöpművek honlapján? tudja valaki hogy mennyiért dolgoznak ?

"Do not use warmers on rain tires"
Legalábbis "Dunlopéknál" így van.
pedig bizony mi csak csak megmelegítettük tavaly gyarmaton, adott is olyan tapadást, hogy majd hanyat vágott.