Azt a kurva mocskos állat némberét!
Ez most nagyon bebaszta a kert kaput!
off
autó alkatrészbe nagyon ott vagyok,.. de annak idején amikor még a boltban dolgoztam és kurvára odavoltam hogy több száz cikkszám meg gyári számot tudtam fejből a gyakori típusok kötelező szervizének minden alkatrészét fejből 30s alatt kiütöttem számlára mert nem kellett keresgetnem...!
Na akkor mindig jött egy olyan ügyfél 99% NŐ aki minden logikán és egyszerű körbeírásnak elmutogatásnak eleget téve sem sikerült akkor már hármunknak kiszolgálni!
on
Hívd fel Zóka Attilát, ő versenyzett 650-essel! A google kihozza az életrajzát, ott megtalálod a számát. Itt a fórumon Albijam-nek volt, Foxgirl-nek van ilyen motorja, ha majd benéznek a topikba, esetleg keresd a Berg topikban palcsee-t
Adatlapom nem töltöttem ki mert egyenlőre még nincs mivel!
Nem akarom feltúrni a forumozók világát se trágár se bármiféle kijelentésekkel,csupán a típus érdekelne :)
Kérlek segítsetek..véleményeteket kérném Husaberg FS 650-ről!
Bárkinek a véleményét szívesen veszem!
Vásárlás előtt állok és ő lenne a kiszemelt áldozat,de nem vagyok jártas e típusban!
Hali olvastam hogy a teleszkópot be lehet keményíteni más olaj választásával is nekem első teleszkópba kellene valami jó hidraulika olaj de nem tudom hogy mit válasszak minél sűrűbb olaj kellene az a cél hogy minél keményebb legyen teló tudtok ajánlani valamit?
Cölöpék szerintem nem dolgoznak vészes árakon és legalább tutkón értenek hozzá, a felirat betűnként egy ezredes - volt tavaly, a javítás meg attól függ mekkora darabot cserélnek...
de ha mész még télen tedd, tavasszal eléggé tele vannak
Nekem nem kevés probléma megoldása a ruhámon... tágítás zipzár csere kivétel, gumizás, perecnyomok kijavítása éppen egy 20as itt:http://www.ruhaklinika.eu/hu/e...
Azt a kurva mocskos állat némberét!
Ez most nagyon bebaszta a kert kaput!
off
autó alkatrészbe nagyon ott vagyok,.. de annak idején amikor még a boltban dolgoztam és kurvára odavoltam hogy több száz cikkszám meg gyári számot tudtam fejből a gyakori típusok kötelező szervizének minden alkatrészét fejből 30s alatt kiütöttem számlára mert nem kellett keresgetnem...!
Na akkor mindig jött egy olyan ügyfél 99% NŐ aki minden logikán és egyszerű körbeírásnak elmutogatásnak eleget téve sem sikerült akkor már hármunknak kiszolgálni!
on