Értem!
Befogó nélkül van ugye?
Mert nekem az is kéne!
Igazából nem ragaszkodom a 40eshez ha bemegy más is..
HA a srác itt lejjebb nem reagál, vagy nem jön össze az üzlet ( hétfőn hívom ) akkor kereslek
Laci!
Csak 48-as WP-im vannak, amit nemigen tudnék "jóárasítani". Meg gondolom 40-est keresnél a 620-asodba. Esetleg 43-ast...
Várj csak, most jut eszembe, van egy 45-ös Marzocchi Magnum supermoto első telóm, azt 35eft-ért odaadnám.
Sziasztok!
Ha esetleg valaki supermotosítana, vagy féket cserélne, eladó FTE Beringer radiális nyereg. Betéttel 40eft, betét nélkül 35eft.
Hozzá való teleszkópom is van: 48-as WP radiális alsó felfogatással, Csika által felújítva ill. átszelepelve 90-95kg-ra (azóta 1m-t sem ment...). Ez utóbbitól 75eft-ért megválnék.
Sziasztok Könnyűfém Supermoto szettem ráfját kellene megcsinálni feketére, a mostani festés valami olcsó szar flakonos akármi lehet mert kb körömmel lekaparom könnyedén, mit ajánlotok? Eloxálás, Porfestés, szinterezés? nem tudom milyen árban mennek ezek kb ra valki tudja mennyibe jönne ki és melyik lenne a legtartósabb, (sokat nem gumiztatnám a felnit)
Köszi az infókat le is mondtam róla,az a baj van egy garnitúra Ktm Behr felnim+magura radiális pumpa Ktm beringer féknyereg Ktm hullámos tárcsával,ezt a motort adták volna kerék meg fék nélkül is 5 kilo körül,csak attól félek ha kibukik a motorja az plusz 2 -3 kiló akkor nem ért semmit az egész üzlet!
Képekről is elég lelakottnak tűnik!A kipufogó is úgy néz ki mintha szét lenne égve!
Befogó nélkül van ugye?
Mert nekem az is kéne!
Igazából nem ragaszkodom a 40eshez ha bemegy más is..
HA a srác itt lejjebb nem reagál, vagy nem jön össze az üzlet ( hétfőn hívom ) akkor kereslek
Csak 48-as WP-im vannak, amit nemigen tudnék "jóárasítani". Meg gondolom 40-est keresnél a 620-asodba. Esetleg 43-ast...
Várj csak, most jut eszembe, van egy 45-ös Marzocchi Magnum supermoto első telóm, azt 35eft-ért odaadnám.
Ha esetleg valaki supermotosítana, vagy féket cserélne, eladó FTE Beringer radiális nyereg. Betéttel 40eft, betét nélkül 35eft.
Hozzá való teleszkópom is van: 48-as WP radiális alsó felfogatással, Csika által felújítva ill. átszelepelve 90-95kg-ra (azóta 1m-t sem ment...). Ez utóbbitól 75eft-ért megválnék.
http://www.motoboom.ro/moto-ex...
Képekről is elég lelakottnak tűnik!A kipufogó is úgy néz ki mintha szét lenne égve!
Nem a te motorod... hidd el!