Én amúgy szívem szerint KTM-et, vagy Husaberget vennék, persze az is számít,h közúton, vagy pályán szeretnéd használni. Ez itt örök téma ezen a fórumon, ha van türelmed visszaolvasni.
Hallani lehet gyengélkedő önindítóról, magas fogyasztásról, könnyen össze akasztható blokkról, nagyon rövid élettartamról,....
Ezekkel kapcsolatban van valami személyes vagy biztos információból származó tapasztalatod? Úgy látom az adatlapodról, hogy nagy tapasztalattal rendelkezel motor téren. Ha most akarnál az évek folyamán összegyűjtött tapasztalatok birtokában supermotót venni, te melyik márka mellett tennéd le a voksod?
Hátth kérlek szépen, 15 üzemóránként cseréltem az olajat és a szűrőt, most 2000 km van benne, alig használtam, pályán főleg nem...a fórumon lévők, akik ismernek igazolják ezt. Nekem nem eszi az olajat, csak a benzint, PC III van benne, 8 000 fordulattól kegyetlenül megindul, ezt kell megszokni, bár mivel nekem előtte GSXR 600 volt nekem annyira nem szokatlan. Egyetlen hátránya jelenleg a rendszám hiánya
Hát nem valami nagy itt az aktivitás...
Szerintem elég modern már ahhoz, hogy ne a régi megbízhatatlan fíling jelenjen meg róla. Kissé soft endúrós mély üléssel és vélhetőleg kicsit sok súllyal. Viszont nagyot üthet a hatszázas kalapács és szerintem a komfortja is jó lehet (utcára). Persze virgonckodni is biztos lehet vele ha tudod kezelni a súlyát...
Jajj,,,,,tudod,h minden vágyam egy RSV 1000 !
Ezekkel kapcsolatban van valami személyes vagy biztos információból származó tapasztalatod? Úgy látom az adatlapodról, hogy nagy tapasztalattal rendelkezel motor téren. Ha most akarnál az évek folyamán összegyűjtött tapasztalatok birtokában supermotót venni, te melyik márka mellett tennéd le a voksod?
Nagyon ütős amit írtál.... idióták tömkelege... saját tapasztalat is!
Milyen összességében a tapasztalatod az Sxv-vel? Mert mindenfélét hallani róluk, de engem egy kompetens véleménye érdekelne!
Itt valamit is eladni...nemááá
csak a szart drágán...de azt viszik mint a cukrot
Szerintem elég modern már ahhoz, hogy ne a régi megbízhatatlan fíling jelenjen meg róla. Kissé soft endúrós mély üléssel és vélhetőleg kicsit sok súllyal. Viszont nagyot üthet a hatszázas kalapács és szerintem a komfortja is jó lehet (utcára). Persze virgonckodni is biztos lehet vele ha tudod kezelni a súlyát...