Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erre én nem tudok válaszolni,de vannak itt a fórumon nálam sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkező supermotosok!Talán mondanak v.mi okosat !
A haverom egy Yamaha wr450f-el versenyzett és a kétnapos versenyeket már nem, hogy befejezni, hanem a második napot elkezdeni sem nagyon tudták a Husaberg, Husqvarna és Aprilia motorokkal! Pedig nálam kinézetre az Aprilia Rxv/Sxv és a Husqvarna Sm610 a favorit!
Én nem régóta használom,ez volt az első szezon/15 üzem óra /,de eddig semmi baj nem volt vele!Az biztos,hogy rengeteg a lestrapált berg, nem sokan tartják be a gyári üzemórás javításokat,karbantartásokat abból meg van bajság !
Szia!
A Husaberggel én is kacérkodom, csak sajnos nem sok jót hallottam róluk, azon kívül, hogy izmos egy jószágok!
Hy!
Én az 1000-res apriliámat cseréltem le egy 650-es husabergre ,és vigyorgok a sisak alatt mint a tejbetök !De szerintem csak pályára való!
Sziasztok!
Endurós múltam nem hagy nyugodni és második motornak egy Hayabusa mellé nagyon szeretnék egy supermotot. Tudnátok javasolni márkát és típust amire ha ráülök a busa után még tud vigyort csalni az arcomra?!
Köszi a gratulációkat! Tegnap este mentem egy komoly 1,5 km. es probát és itt a hosszu hétvége és nem tudok vele menni mert melozok. Kicsit sem idegesit.
köszi, sikerült vennem ugyan olyat mint a 67 ill. 69 itt helyben is, igaz drágábban de legalabb felszerelve és tudtam menni egy karikát. Remélem tudom még idén hasznalni.
sszép! grat hozzá
Van még 1-2 fincsi puha gumi a Visonkázóknak...
azért ehhez eléggé GRATULA!
ja én
Találtam a kacatok közt 2 db szinte új üzemóramérőt. a valakit érdekel esetleg...
Háájlihó!

Holnap megy valaki Visontára motozni?
180-as esőgumik:

67. Bridgestone Battlax Rain, 180/640 R17, 2008.07.: 5e.
68. Continental Race Attack Rain, 180/55 R17: 5e.
69. Bridgestone Battlax Rain, 180/640 R17, 2008.26.: 5e.
GÁÁÁBOR kéne az az elérhetőség !
ijet vettem

még itt a környékben is szétnézek ha nem találok akkor kereslek titeket

köszi
Van Michelin sm gumim hátra, supersoft...
Azt hiszem van 2 db 180-as esőgumim, péntek du. tudom megnézni.
azt is tudok szerezni, de használtban. milyen funbájkot?
nem rossz de kéne egy hátsó is, vettem egy funbájkot és kéne valami gyors megoldás hogy ki tudjam próbálni
van zsír új 120/70 michelin 20 pénz!
120-180 /17 -es eső gumit keresek
nemtudom mi lehet ez de furfangos !
hátsófékes,kuplungos megoldásos móka?