A haverom egy Yamaha wr450f-el versenyzett és a kétnapos versenyeket már nem, hogy befejezni, hanem a második napot elkezdeni sem nagyon tudták a Husaberg, Husqvarna és Aprilia motorokkal! Pedig nálam kinézetre az Aprilia Rxv/Sxv és a Husqvarna Sm610 a favorit!
Én nem régóta használom,ez volt az első szezon/15 üzem óra /,de eddig semmi baj nem volt vele!Az biztos,hogy rengeteg a lestrapált berg, nem sokan tartják be a gyári üzemórás javításokat,karbantartásokat abból meg van bajság !
Sziasztok!
Endurós múltam nem hagy nyugodni és második motornak egy Hayabusa mellé nagyon szeretnék egy supermotot. Tudnátok javasolni márkát és típust amire ha ráülök a busa után még tud vigyort csalni az arcomra?!
Köszi a gratulációkat! Tegnap este mentem egy komoly 1,5 km. es probát és itt a hosszu hétvége és nem tudok vele menni mert melozok. Kicsit sem idegesit.
köszi, sikerült vennem ugyan olyat mint a 67 ill. 69 itt helyben is, igaz drágábban de legalabb felszerelve és tudtam menni egy karikát. Remélem tudom még idén hasznalni.
A Husaberggel én is kacérkodom, csak sajnos nem sok jót hallottam róluk, azon kívül, hogy izmos egy jószágok!
Én az 1000-res apriliámat cseréltem le egy 650-es husabergre ,és vigyorgok a sisak alatt mint a tejbetök !De szerintem csak pályára való!
Endurós múltam nem hagy nyugodni és második motornak egy Hayabusa mellé nagyon szeretnék egy supermotot. Tudnátok javasolni márkát és típust amire ha ráülök a busa után még tud vigyort csalni az arcomra?!
Holnap megy valaki Visontára motozni?
67. Bridgestone Battlax Rain, 180/640 R17, 2008.07.: 5e.
68. Continental Race Attack Rain, 180/55 R17: 5e.
69. Bridgestone Battlax Rain, 180/640 R17, 2008.26.: 5e.
még itt a környékben is szétnézek ha nem találok akkor kereslek titeket
köszi