Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci meg az alkohol ? Haggyámá
Te kaptál már pakkot , nyilasmisi?
mekkora alkesz fejed van ...
nézd már a MOTORom még új korában
Jó gumi...a Hejdenemjótól meg fényévekkel jobb...
pirelli dragon rain jó gumi ? utcára..

a heidenemjótol jobb remélem..
gondoltam, vagyis akkor kb megegyezik az én bergem mostani súlyával

az akra titán rendszer 2-3 kiló minusz a gyárihoz képest, az önindító-motor, -fogaskerekek, akksi; meg a főtengely ellensúly kb 5-6 kg, ezeken kívül nem igen lehet mást kihagyni, így jön ki tele tankolva a 120 +- 2 kg
(max ha mindent legyártatsz carbonból)

az ilyen urban legendek miatt van annyi 70-75 le-s 650-es berg is
-volt-
még a kipufogó is üres colt! megnéztem 2x is
abból is ki volt dobálva minden...
Enyémet is megmértem digit mérlegen annak idején 119kg volt eu csomaggal, szigmával, stb.
vagy 122? fene tudja már az biztos hogy 120 körül van
de mindjárt kimegyek azt lemázsálom
ááá az kam....
a 125-ös rm 99 kg
nekem az 550 azt hiszem 117 volt mérlegen, tele tankolva, vizzel, olajakkal, pedig nekem aztán kihány belőle Pali mindent ami nem feltétlenül szükséges

Az meg hogy?
na meg a Sanyáé nagyjából 100Kg volt...
Ja ja bár nem tudom mennyit szán a motorra, azt tény , hogy nem a legolcsóbb. Sajnos már a KTM is jóval drágább lett. Én pedig Annó az első SX-emet azért vettem a KTM-nél mert az volt a legolcsóbb mindegyik közül. Na azóta annyira meg is fertőzött hogy az összes motorom KTM azóta :D De iszonyatosan drága lett, már lassan vagy tálán most is a Ducati olcsóbb nála :D vicc :D
Szerintem az smc éppen ezért a legkülönlegesebb supermoto mert a teljesítményt és az üzemórát külön választja!
Nekem a 690-es drágának tűnik ezzel nem vitatva a "jóságát"...
az smc 660 már elérhetőbb nekünk halandóknak is és ki is egyeznék vele..!
Csak érdekesség képen már ha valamit is számít 65 LE keréken mérve a sajátom legalábbis.
Ha utcán is szeretnéd használni akkor itt van egy elég jó kompromisszumos...Csak ajánlani tudom.

ESEMCÉ

Itt van pont egy friss teszt.
Vártam egyébként hogy reflektálsz, mert emlékeztem hogy te próbáltad azt a vasat!
A 62 ló se kevés, és az durva is! De a Bergen az a hihetetlen,geci,mocskos nyomaték... engem mindig az bilincselt le akárhányszor felültem!
én annak idején kipróbálhattam azt a gépezetet. alig tudtam vele 2 keréken menni, mert mindenhol emelgette az orrát. Sanya nekem azt mondta, hogy padon mérve hátsókeréken 62 paci volt a jószág.
Én meg a berges topicba kerestem a
most már tudom 455-es hozzászólásom!
Íme a képek!
itt van lóerő ranglista, igaz csak egy BERG van, de van olyan 625 Duke ami 35 lóerős az azért elég LOL
Pontos adatot biztos hogy csak méréssel lehetne mondani de szerintem is 60le felett vannak!
Egyébként meg...
van annyira erős a hatötven, hogy igazából akit valaha láttam vagy láthattunk a legközelebb ahhoz a ponthoz hogy kimotorozza nagy berg erejét azt Lánczi Sanya mutatta be annak idején amikor bergelt!
Az Ő bergje vajon mennyi lehetett súly/LE tükrében?!
Szerintem borzasztó!