Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KTM SMR450 meg kimélt állapotban eladó.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_smr450-5237347
Attól, hogy erősebb rugót raksz bele nem fog gyorsabban zárni a szelep mert az a bütyök vonalát követi és ha már nem akkor régen baj van. Az erősebb rugó inkább még rosszabb mert nagyobb lesz az ellenállása a vez.tengelynek így még a teljesítmény is csökken. Bár ezt mi úgy sem vennénk észre.
...bár, félek, hogy átfestenéd zöldre és 2013-as zzr Kawasakiként árulnád!
Most sajna nem tudom kikell szórni a bevett mocikat!
Mennyiért számolod be a K4-es Busát három túradobozzal?
Akkor húzzam a bőrruhát....?
Pedig ez a tervem
Zx12-ese volt az egyik ismerősnek (amit sikeresen rommá tört a váci úton) és a fogyasztásról beszélgettünk, hogy a Busával 5-6 liter között el tudok túrázni, amit kételkedve hallgatott mivel az övét 7-8 liter alá nem tudta levinni! Amúgy a sokadik kawája volt és a 12-es volt amire azt mondta, hogy az egyedüli amit eddig nem tudott szétütni! Biztos nagyon jó motorok a kawák, de eddig én mindenhonnan csak azt hallottam, hogy hamar széthullanak és sokat fogyasztanak. De lehet, hogy csak rosszindulatú irigy híresztelések! Az biztos, hogy a Busa nem az utak királya, főleg hogy most kijön a 2012-es zzr1400, de azért nem kell leírni mert nem egy utolsó motor, attól függetlenül, hogy neki is vannak hiányosságai! Amúgy nem vagyok Busa fanatikus, minden motor nagyszerű a maga nemében! Remélem ez a hozzászólásokból is kitűnik?! Visszatérve a próbakörre, szívesen állok elébe, csak vigyázz nehogy ott hagyjam a Busát és egy zzr1400-al jöjjek haza!

Szép napot minden motorosnak!
Szívesen meghívlak egy motorozás Zx-12 és egy ZZR-1400 közül választhatsz. És megkapod a választ
Elmondod mi nem nyerte el a tetszésedet benne?
Amennyiben magyar forgalmis 660smc-d vagy Sxv550-ed van akkor már mondom is a címet....
Saját tapasztalatomat irtam le neked ennyi de ha neked jó akkor az a lényeg!
Enyém 6-ért elviheted ..
csak simán imádom
A gázreakció sem lesz direktebb? Gyorsabb szelepzárás..izé bizé !
Nagyon szép a "lovad", az egyik favoritom! Milyen a tapasztalatod vele? Szólj ha eladnád 600e-ért!
vegyél husqvarna 610 sm-et aztán ennyi
Áruljátok már el nekem, hogy mi a bajotok a Hayabusával? Az ismerősnek az ismerősétől hallototatok róla valamit, vagy már valamelyikőtök próbálta is már? Ha gonosz vicbe akarnám burkolni a sejtésem, akkor az fáj pár motorosnak, hogy ahol már kikönyököl a hajtókarjuk a blokk oldalán, a Busát akkor kell kettesbe váltani!
Na jó, ez csak egy gonosz tréfa volt!
Biztos van a szupermotók között is hasonló legendás gép, nem hiszem, hogy hasonlítgatni kellene bármelyik másik kategóriával és típussal!
És abban is biztos vagyok, hogy van olyan körülmény ahol a Busa vert helyzetben lenne egy supermotóval szemben és fordítva! Nincs olyan motor ami minden körülmény között tökéletes lenne! Ezért kéne törvényileg behozni, hogy alanyi jogon minden motorkerékpár jogosítvánnyal rendelkező embernek az állam biztosítson ingyen és bérmentve minden kategóriából egy szimpatikus típust!
Szia!

Haya után minden más vigyort csal az arcodra!
és az később fárad el , mint a két darab sima keresztmetszetű?
csak kérdezem ...
Ez nem egészen így van, sőt! És már nem is nagyon használják sehol a dupla megoldást, inkább változó keresztmetszetű rugót tesznek helyette...
vagyis ja ... ígyvan ...
Nem az ereje végett ....