Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na amint irtam, megfordult a fejembe az hogy megbontom, viszont most vettem ezt azt és a blokkot összeraktam. már csak fel kell gumizni, meg az első telóval kezdeni valamit. 380-400 körül akarom eladni friss műszakival. ha nem viszik tavaszig, és lesz megint valami kínja akkor megbontom. és észben tartom kinek mi kell belőle
és a rendszám+forgalmi eladó?
na új telót tudok 30 ért, és erre eddig 25 ezret költöttem... egy szar 41es WP.. pici görbeség van benne.. 50-60 ezret nem adok ki érte... ha 15 körül ki egyengetnék még akkor talán..
dl 650 be csinalta teljes felújitassal a 2 szárat 50-60e körül, Szigetszentmikloson van
annyira nem vagyok otthon a KTM ben, gondoltam a széria 660 is 2 kipus volt
hol? kb mennyibe kerül egy ilyen mutatvány ?
Sosem voltak 2 kipufogósak, ha a dobra gondolsz. Abban az időben még 100 db volt a hangmérésnél a határ. Azt tudta az egy dob is...
nekem is gyanus volt hogy csak egy kipufogos

valoszinü azért nincsen fenn mert el kapkodták he he

tudok telot egyengetö embert
Teleszkóp "egyenesítő" embert tud valaki ?
Már nincs is fent.
Főleg azért, mert ez nem 'gyári' Factory Replica...
Inkább a DT topicban érdeklődj. De egyébként 125ös DT-vel már lehet kezdeni valamit :

http://www.sportmotor.hu/motor...
Én ezen már sokat nevettem ill "csemegéztem" !
Főleg akkor amikor 1.9 m. ft-ért kellette magát!
Hello srácok a segítségeteket kérném jelen állapotban van egy Yamaha DT 80 Lc2-es gépem télen supermoto gépéé szeretném átalakítani, jövőre Streefighter és Freestyle mutványokat szeretnék csinálni ezzel a géppel,a kérdésem az lenne hogy elég lesz-e ez a gyári 80-as blokk vagy érdemesebb lenne szerezni bele egy DT 125r blokkot ha igen beletudom-e tenni átalakítás nélkül?Ez a 80-as blokk ami nekem van úgy néz ki hogy nyáron kapott új szimeringeket koyo csapágyakat tömítéseket egy zsír új váltót és jelenleg ennyi de télen még kapna egy gyűrűzést foglalkozzak a 80-as blokkal vagy váltsak 125-re? (Szeretném megtartani a motort utcai normál használatra de egyben trükközni is szeretnék vele)
Sziasztok!
Megérkeztek a 2012-es KX-250F KX-450f Klx-450r crossz enduró motorok!

Steelhorse Motor Kawasaki Pécs
felnid megveszem tavasszal vagy ha nem adod akkor veszek egy pitet hülyülni

ezt akartam .... nem ezt
és a rendszám+forgalmi eladó?
Jolvan;) mi is gurultunk ma;)
nemtom rámjött a hülyeség oszt délután öszetoltam a blokkot úgyhogy most várhattok tavaszig míg megint széthullik
felnikért mit szeretnél?
sürgős ? nem tudom hogy szétbontom -e . amint mondtam felmérem mit tudnék eladni és mennyiért, aztán mérlegelek.