Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

válasz: mázlista geccccc
és már el is fogadjuk az előnevezésed: elonevezes@egrimotorsport.hu ;)
én tudok egy tuti vételt! ;)
Ja és a baba:-)))
Ááááá!
Vettem egy 690 SMC-t 2010!
Abban van elég lóerő!
Megpróbálok óvatosan menni:-)) (nem mindig megy)
grat mindenkinek
Szia.

Aszt hitem hogy meg van a baba és te többet motorra sem ülsz!

De motorozgatok én is. ép egy 560smr re gyúrok. kevés az 51ló.
Én is örültem, amikor megláttam Vermest a képek közt, és ahogy elnéztem, motorozni még nem felejtett el
előnevezési lehetőség az Egri versenyre: elonevezes@egrimotorsport.hu küldj egy e-mailt, mi küldjük a szükséges nyomtatványt.
Gratula
A profi fotósok képeit egyébként a MotomaX oldalán lehet nézegetni
Még annyit, h szép számmal voltak magyar résztvevők, egyedül a prestige kat.ban volt elég foghíjas a mezőny, ott Beni védte a magyarok becsületét.
Külön örömömre szolgált, h hosszú idő után ismét versenyezni láttam Vermes Sanyit.
A hobbysták is jó munkát végeztek , azon kívül nagy respekt Foxynak, aki egyedüli nőként égette elszántan a benyát, körről-körre, jónéhány palit maga mögé utasítva .
Jómagam a vének kategóriáját bővítettem, az időmérőn és mindkét futamon dőlt az olaj a vasamből, célként annyit tűztem ki, h lehetőleg ne dobjam el
Jó képek, grat a kupához
Ha érdekel , most töltöm a kakucsi képeket.Kakucs- Troliga Bus Cup
Hmm motor nélkül... lábad miatt? Most sasolom a fotógalériákat hátha fényképezett valaki
Halihó. Én voltam kint de sajna motor nélkül! Elég jó mókának tűnt az egész dolog, élvezetes versenyek voltak, sok küzdelemmel, előzgetéssel!
Üdv mindenki!
Na hogy sikerült a kakucsi móka? Élménybeszámoló jöhet
Cső!
Nem jössz Egerbe? Motorozol még?
Hali!nekem van eladó suzuki drz-m!kezdö de haladó motornak is tuti!E-s változat!Ha esetleg érdekel irj!
APA Kezdődik
Sziasztok! Megtudná nekem mondani vlaki hogy milyen Supermotot érdemes venni egy kezdőnek? s Válaszokat előre is köszönöm.Üdv mindenkinek Kristóf.!
Ma tuti nem :D
Szevasz Ádám.
Nem te jöttél velünk szembe Pomáz és Pilisszentkereszt között? Jöttünk le dobogókőről te (vagy nem te) meg mentél arrafelé.
A kopó alkatrészeket itt is ott is cserélni kell.

Luki SMC -je pedig nálam van már lassan 3 éve. Most volt az első komolyabb összeg ráköltve, mert megújult a futóműve - fékbetét csere - főfékhenger csere - Olajak szűrők. - ebből ami kopó az betét és a futómű alkatrészei.

Jövő hónapban cserélem a kormánycsapágyat, mert az is elkopott. Ja és a szelepfedél tömítését is le kell cserélni. Ha már így is úgy is lebontja Giraffe akkor ránéz a szelepekre - kuplunglamellákra. És kap új olajat is.

De ezeket minden motoron kell ( kéne ) csinálni.