Na jó azért ennyire nem vagyok vad.
De komolyan végülis arra kéne a gépezet hogy hétvégente motorozgatni egy kicsit. Mert eddig cr250em volt és most valami olyat szeretnék amivel inkább közúton közlekednék mert azt akarom kipróbálni, de azért nem akarok elszakadni a jó kis tereptől sem.
tehát én nem ezzel akarok minden nap munkába járni vagy valami ilyesmi.
Hanem ha elborul az agyam sok faszság miatt ami éri a kis lelkem egész hét alatt akkor kimenni az erdőbe és szétrugatni mindent vagy egy jót menni az uton és kicsit kikapcsolni az agyam.
az SMR-en radiális első fék van ami sokkal széleseb az endurosnál így ahhoz esélyed sincs felrakni előre 21-es felnit
vagy telót is mindig cserélgetsz, de az meg zsebbe nyúlós...
vagy lecseréled a teló papucsot radiálisról normálra, de ahhoz meg a gyári radiális féke nem megy fel, szóval azt is cserélned kéne egy normál felfogatású nyeregre, vagyis van ezzel a kombózással szopás rendesen...
Vagy még arra gondoltam , de ez lehet hogy nem kreténség, de mind1 megkérdezem, na szóval ha vennék egy ktm smr 560at és arra raknék néha enduró szettet az ugy jó vagy annyira nem szeretné az smr?
gyári áttétellel az exc és az smr végsebessége kb mennyi, csak ugy kíváncsiságból mert foggalmam sincs.
hali Atys!
Hallottam már sok helyről én is hogy a drz elpusztíthatatlan egy jószág, de valahogy nem jön be nekem.
Gondolkoztam én is exc 525ön.
az exc supermoto szettel közúton mennyit megy végre?
Hali.
Sokat gondolkoztam, hogy milyen motort válasszak, de nem tudok düllőre jutni.
Ezért kérek egy kis segítséget tőletek.
Szóval olyan gépezet kellene, ami 4t és leginkább supermotoként használnám közúton, de enduró szettel is lenne használva alkalmanként leginkább környező erdőkben és homokos utakon, ja és olyan 60le körüli legyen.
Tehát ezek lennének a főbb szempontok.
A kezdeti rossz időjárás ellenére rendezvényünket megtartjuk(szabad edzésként)!A pálya használata díjtalan továbbá ingyenes transponderes köridőmérés!12h-17h-ig
De komolyan végülis arra kéne a gépezet hogy hétvégente motorozgatni egy kicsit. Mert eddig cr250em volt és most valami olyat szeretnék amivel inkább közúton közlekednék mert azt akarom kipróbálni, de azért nem akarok elszakadni a jó kis tereptől sem.
Hanem ha elborul az agyam sok faszság miatt ami éri a kis lelkem egész hét alatt akkor kimenni az erdőbe és szétrugatni mindent vagy egy jót menni az uton és kicsit kikapcsolni az agyam.
vagy telót is mindig cserélgetsz, de az meg zsebbe nyúlós...
vagy lecseréled a teló papucsot radiálisról normálra, de ahhoz meg a gyári radiális féke nem megy fel, szóval azt is cserélned kéne egy normál felfogatású nyeregre, vagyis van ezzel a kombózással szopás rendesen...
nekem pont van egy eladóm. :D
csak azokra jó amit leirtál.
KTM SXC 625 2006.8. havi.
14000km-rel, SM és enduro szettel. 1,15m Ft
az endurós kép, nem netes letöltött kép. az én vagyok
a másiknál egyértelműen a jobb oldali...
good luck a motor vasárláshoz!
üdv
gyári áttétellel az exc és az smr végsebessége kb mennyi, csak ugy kíváncsiságból mert foggalmam sincs.
525 exc jó lehet.
Hallottam már sok helyről én is hogy a drz elpusztíthatatlan egy jószág, de valahogy nem jön be nekem.
Gondolkoztam én is exc 525ön.
az exc supermoto szettel közúton mennyit megy végre?
Nincs 60 LE , de igazi igásló, és jó alternatíva vegyes használatra: Suzuki Drz.
Ha komyabb kell: Ktm Lc4, Vagy egy exc!
Xt 660, honda fmx és egyéb f@szságok felejtősek. ( szerintem)
Az üzemórás pályagépek pedig csak arra valóak amire tervezték.
Erdőt járni nem valóak.
Sokat gondolkoztam, hogy milyen motort válasszak, de nem tudok düllőre jutni.
Ezért kérek egy kis segítséget tőletek.
Szóval olyan gépezet kellene, ami 4t és leginkább supermotoként használnám közúton, de enduró szettel is lenne használva alkalmanként leginkább környező erdőkben és homokos utakon, ja és olyan 60le körüli legyen.
Tehát ezek lennének a főbb szempontok.
itt megtekinthetitek
A kezdeti rossz időjárás ellenére rendezvényünket megtartjuk(szabad edzésként)!A pálya használata díjtalan továbbá ingyenes transponderes köridőmérés!12h-17h-ig
Üdvözlettel:RedLineHungary
Mi is készülünk! Mondjuk itt elég szar idő van,de nem esik.
Remélem Visón sem esik!
mi megyunk ha az ido engedi ! csatlakozik valaki ?