Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Zókáról és a Kecskemétiről nem tudok semmit, az Ónodi Beni nem megy. Én sem...
Tud egy rövidebb utat?
Márk jön azt hiszem,de nem gond mert mire mi felmegyünk már féltávon lesz
Akkor úgy mondom, hogy egykori licenc-es, de tudásban még mindig profik? Zóka, Kecskeméti, mások?
Mivel 2 licences versenyző van hivatalosan Magyarországon, és mivel idén nem bajnoki futam neki, így szinte biztosan nem. Csak licenc nélküli félprofik lesznek...
Nekem van egy Brembo féknyergem ha érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Nem tudjátok, jönnek holnap profi supermotosok Gyarmatra
Még jó, hogy létezik olyan adapter, amivel a radiális nyereg is felszerelhető. Bár a legnagyobb baj az lesz, hogy ezek pénzbe kerülnek, és nem gombokért adják. Keresd a DRZ topicban a Nagy Dávidot, szerintem ő a te embered!
te börni a mézes cuccból amit még régebben ittunk, nem lehetne bizniszelni? mondjuk adok érte én is hazait. egy ilyen cserebiznic vagy fél literke
nekem szerintem ez akkor megoldhatatlan hogy jólegyen a drz re azért köszi
á én/mi szombaton jövünk haza,mert vasárnap pannóniára szeretnék menni
Csak szombaton tudok menni, me viszek másokat is, de maradok vasárnapra. Az nem jó?
A zesemesre meg azé nem reagáltam, mert befordultam , h nem lesz gépelés
Hozhacc egyébként, me iszok folyamatossan , mint a könnyűbúvár.
mivan Z múltkor üzentem a bunkofonodra rám se basztál

pálinkát vigyek,pénteken menjünk már le
van egy kék 4 dugós beringerem, fekete goodridge fémfékcsővel, csak radiális felfogatású a nyereg
Halihó SM rajongók

egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok hogy akinek van valami komolyabb 4 dugós első féknyereg érdekel még hozzá felső főfékmunka henger is illetve használt fém fékcső előre :) ha valakinek lenne valami akkor írjon pls köszi előre is am egy DRZ re lenne.
Gyarmat OT-buli, csak a MAMI, Tarapcsák meg Lecsó néha a keblén melengeti ezt a sehonnai motardos népséget.Ezért imába foglalom a nevüket
én ezt nem vágom, az egri balhé a gedvás kökényesi-mams köcsögözés miatt úszott el, mindenki ugat rájuk, most meg mentek az ő színeik alatt (is) rendezett Bgyarmatra?! hogyisvanez... én már csak azért sem mennék el...
na mind1 nemsok közöm van hozzá, csak nem értem
Börni, Luki, egy nem fórumos haverom, én. Kisjocó is szokott jönni.Tavaly és tavalyelőtt jött néhány profi is.
Olyan tizenvalahány motardos össze szokott csődülni.
Remélem ,h az idén az egri témán felbőszülve még többen leszünk
Én, de csak "rendezőnek".
Ki menne Gyarmatra szombaton?
Ez ám az élet, nem a fán csüngeni
Remélem Gyarmatra jön ennek a bandának minimum a fele
Írj a giraffe64@freemail.hu címre, küldök képet, meg árat.
Nekem 18-as kéne minimum a hátsót nem akarom átfűzni nem is akarok hozzányulni rajta van már az új gumi
Értem...és Mien árba adod? Ha szabad kérdeznem..?