Mivel 2 licences versenyző van hivatalosan Magyarországon, és mivel idén nem bajnoki futam neki, így szinte biztosan nem. Csak licenc nélküli félprofik lesznek...
Még jó, hogy létezik olyan adapter, amivel a radiális nyereg is felszerelhető. Bár a legnagyobb baj az lesz, hogy ezek pénzbe kerülnek, és nem gombokért adják. Keresd a DRZ topicban a Nagy Dávidot, szerintem ő a te embered!
Csak szombaton tudok menni, me viszek másokat is, de maradok vasárnapra. Az nem jó?
A zesemesre meg azé nem reagáltam, mert befordultam , h nem lesz gépelés
Hozhacc egyébként, me iszok folyamatossan , mint a könnyűbúvár.
egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok hogy akinek van valami komolyabb 4 dugós első féknyereg érdekel még hozzá felső főfékmunka henger is illetve használt fém fékcső előre :) ha valakinek lenne valami akkor írjon pls köszi előre is am egy DRZ re lenne.
én ezt nem vágom, az egri balhé a gedvás kökényesi-mams köcsögözés miatt úszott el, mindenki ugat rájuk, most meg mentek az ő színeik alatt (is) rendezett Bgyarmatra?! hogyisvanez... én már csak azért sem mennék el...
na mind1 nemsok közöm van hozzá, csak nem értem
Börni, Luki, egy nem fórumos haverom, én. Kisjocó is szokott jönni.Tavaly és tavalyelőtt jött néhány profi is.
Olyan tizenvalahány motardos össze szokott csődülni.
Remélem ,h az idén az egri témán felbőszülve még többen leszünk
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
A zesemesre meg azé nem reagáltam, mert befordultam , h nem lesz gépelés
Hozhacc egyébként, me iszok folyamatossan , mint a könnyűbúvár.
pálinkát vigyek,pénteken menjünk már le
egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok hogy akinek van valami komolyabb 4 dugós első féknyereg érdekel még hozzá felső főfékmunka henger is illetve használt fém fékcső előre :) ha valakinek lenne valami akkor írjon pls köszi előre is am egy DRZ re lenne.
na mind1 nemsok közöm van hozzá, csak nem értem
Olyan tizenvalahány motardos össze szokott csődülni.
Remélem ,h az idén az egri témán felbőszülve még többen leszünk
Remélem Gyarmatra jön ennek a bandának minimum a fele