Jah meg ha ráhúzom a szivatót nem indul be hidegen.
Úgy szoktam hogy húzok egy gázfröccsöt aztán beindul és ráhúzom a szivatót, de azt sem teljesen kipattanásig, mert nagyon felpörög a motor aztán mondom az biztos nem a legjobb a hideg motornak úgyhogy csak félnél szoktam tartani az ujjammal kb 10mp-ig.Utána már eljár bármeddig.
Alapjáraton hogyha ráhúzom a gázt néha befullad.
Elvittem átnézetni aztán mondta hogy csavart egy felet kifelé a levegő csavaron, de mondta hogyha lecserélem 48-asra akkor tekerjem vissza.
Az a baj hogy most nincs itthon a gép, de majd ha itthon lesz meglesem.
Ha OBDVT tű van a karbiban, akkor 42 az alapjárati fúvóka, ha OBEKR, akkor 45 az alapjárati. A főfúvóka 165, de azzal lehet/kell játszani attól függően, hogy milyen a kipufogórendszer a motoron.
Gyah nem is figyeltem hogy van külön szuperlotyó topic
Nah én asszem ittmaradtam
Lenne is 2 kérdésem:
mi az az excenteres váz?
Milyen fúvókákat javasolnátok a motoromba?
A szerelő azt mondta hogy a 45-ös alapjáratit cseréljem le 48-asra.
Gondolom ettől magasabb lenne egy picivel az alapjárat bár nekem még igy is magas, de ezt javasolta
Már csak néhány nap van hátra a Red Line Motoros Versenynapra, de örömmel jelenthetem be, hogy a további cégek is részt vesznek rendezvényünkön.
Fegyverneki Gumiszerviz www.fegyigumi.hu az alábbi felajánlásokat tette:
- Minden kategória második helyezettje kap egy Superbike Pirellis Könyvet
- Minden kategória harmadik helyezettje kap egy Pirelli Angeles Polót
Emellett a rendezvényen a Fegyverneki Gumiszerviz jóvoltából akciós motorgumikat lehet vásárolni
A rendezvényünkön továbbá részt vesz a www.tesztmotor.hu akik szerepléssel és médiamegjelenéssel segítenek még rangosabb eseménnyé tenni a Red Line Motoros Versenynapot.
Sikerült megtudni valamit Gyarmattal kapcsolatban? Lesz SM futam?
Úgy szoktam hogy húzok egy gázfröccsöt aztán beindul és ráhúzom a szivatót, de azt sem teljesen kipattanásig, mert nagyon felpörög a motor aztán mondom az biztos nem a legjobb a hideg motornak úgyhogy csak félnél szoktam tartani az ujjammal kb 10mp-ig.Utána már eljár bármeddig.
Elvittem átnézetni aztán mondta hogy csavart egy felet kifelé a levegő csavaron, de mondta hogyha lecserélem 48-asra akkor tekerjem vissza.
Az a baj hogy most nincs itthon a gép, de majd ha itthon lesz meglesem.
Nah én asszem ittmaradtam
Lenne is 2 kérdésem:
mi az az excenteres váz?
Milyen fúvókákat javasolnátok a motoromba?
A szerelő azt mondta hogy a 45-ös alapjáratit cseréljem le 48-asra.
Gondolom ettől magasabb lenne egy picivel az alapjárat bár nekem még igy is magas, de ezt javasolta
http://www.szeretlekmagyarorsz...
Már csak néhány nap van hátra a Red Line Motoros Versenynapra, de örömmel jelenthetem be, hogy a további cégek is részt vesznek rendezvényünkön.
Fegyverneki Gumiszerviz www.fegyigumi.hu az alábbi felajánlásokat tette:
- Minden kategória második helyezettje kap egy Superbike Pirellis Könyvet
- Minden kategória harmadik helyezettje kap egy Pirelli Angeles Polót
Emellett a rendezvényen a Fegyverneki Gumiszerviz jóvoltából akciós motorgumikat lehet vásárolni
A rendezvényünkön továbbá részt vesz a www.tesztmotor.hu akik szerepléssel és médiamegjelenéssel segítenek még rangosabb eseménnyé tenni a Red Line Motoros Versenynapot.
Üdvözlettel:
Red Line Hungary Kft
SCHUMOTO
FREISTÄDTER STRASSE 338
4046 - LINZ
Ph. 0043-732-757080 - Fax 0043-732-75708091
E-mail: office@schumoto.at
Website: WWW.SCHUMOTO.AT
kép felirat:
"a legendás Drapál Mihály járgányán"
Így múlik el a világ dicsősége..........
Hajdúszoboszló
Mobil: 06-30-432-3543