Igen, 3 napja vettem, rendeltem Ebay . Jó szemcsi, bejön nagyon. Oakley O-fram Red Digi Slash + külön 1 tükörlencse,sajna nem nagyon sütött a nap eddig, csak egy kicsit, érdekes, sötétedik, de pont annyit, amennyit kell/jó.
Hát nem is tudom , ahogy gondolkoztam szerintem az 525 exc lenne a legpraktikusabb. Ha valakinek van tapasztalata ezekről a gépekről, az leírhatja , akár rossz vagy jó tapasztalata van.
nem is az aggyal van baj, hanem hogy a 4 dugós radiális nyereg annyira széles hogy beleérne a küllőkbe, mivel a nagyobb ráf miatt az agyhoz képest nagyobb szögben állnak a küllők
nekem legalábbis nem sikerült felrekani
Sziaszok Supermotora hogy lehetne felfogatni vagy csinálni egy kamera álványt? én valami kormányra valami felfogatásra gondoltam csak nem tudom hogy kéne megoldani erre kérnék segítséget
Meg mondjuk szívesen vennék még gyorsaságit is és akkor mondjuk akár még fel is adnám a terepezést, de azzal az az 1 gond van hogy még kicsit élni szeretnék.
Ja félre ne érts én nem lettem mérges.
De a tartósságról annyit hogy valami könnyű, de erős és pörgös gép kellene szóval azok általában üzemórásak szal a tartósságról kár beszélni. a fogyasztás nekem aza véleményem hogy nem az számít hogy mennyit eszik , mert gondolom az én paraszt eszemmel , hogy a nagy teljesítményhez több üzemanyag kell. kényelem meg annyi hogy cross, enduro , supermoto hosszútávon nem kényelmes.
Igazándiból nekem az elsődleges szempont az lenne hogy alkalmas legyen közútra is meg terepre is.
Mert nekem mondjuk tetszik az fs650 is csak lehet az nem nagyon jó terepre, de lehet ez nem így van, ezért kérdezősködök.
Sziaszok Supermotora hogy lehetne felfogatni vagy csinálni egy kamera álványt? én valami kormányra valami felfogatásra gondoltam csak nem tudom hogy kéne megoldani erre kérnék segítséget
Ebben mondjuk határozottan van igazság-tartalom...
Kivétel persze ha olyan elmegyenge mint pl. én voltam, hogy egy félig-meddig verseny-SM-val akar túrázni járni (és mindemellé nem kitoszottul türelmes típus).
Teljesen mindegy, mennyi a végsebessége, egyszer fogod csak kipróbálni, kíváncsiságból, utána úgyis azt mondod: "Soha többé " Saját tapasztalat Szerintem amúgy egy 450-es enduro, alkalmanként sm szettel a megoldás (RMXZ 450, WR, EXC, CRF X stb....)
meg valamit utcára....
nekem legalábbis nem sikerült felrekani
De a tartósságról annyit hogy valami könnyű, de erős és pörgös gép kellene szóval azok általában üzemórásak szal a tartósságról kár beszélni. a fogyasztás nekem aza véleményem hogy nem az számít hogy mennyit eszik , mert gondolom az én paraszt eszemmel , hogy a nagy teljesítményhez több üzemanyag kell. kényelem meg annyi hogy cross, enduro , supermoto hosszútávon nem kényelmes.
Igazándiból nekem az elsődleges szempont az lenne hogy alkalmas legyen közútra is meg terepre is.
Mert nekem mondjuk tetszik az fs650 is csak lehet az nem nagyon jó terepre, de lehet ez nem így van, ezért kérdezősködök.
Kivétel persze ha olyan elmegyenge mint pl. én voltam, hogy egy félig-meddig verseny-SM-val akar túrázni járni (és mindemellé nem kitoszottul türelmes típus).
Viszont 130-140-nel elég sokat utaztam vele országúton...