Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez nagyon jóóó,, fasza a videó is ,,grat Luki
Kedves Motorosok!

Örömmel jelentem be, hogy a 2011.07.31-én Kakucs-ringen tartandó Red Line Motoros Versenynap további \\\"finomságokkal\\\" bővült.

A 15.000 forint az első helyezetteknek(adók és egyéb juttatások levonásra kerültek) mellé az alábbi díjazásban részesülnek a dobogós nevezők.

Red Line Motoros Versenynapra a Mescapo Kft MOTUL kenőanyag nagykereskedése az alábbi felajánlásokat tette:

 Minden hivatalosan regisztráló versenyző részére, 1-1db 1000 Ft értékű vásárlási utalványt függetlenül a nevezők számától.

 Minden kategóriában, az első három helyezett részére 1-1db MOTUL sapkát, mint tárgynyereményt. (18 db)

 Minden kategóriában, a helyezéstől függően vásárlási utalványt kapnak a nevezők a következők szerint:

I. helyezett : 1 db 5000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
II. helyezett : 1 db 3000 Ft-os utalvány (összesen 6db)
III. helyezett : 1 db 1000 Ft-os utalvány (összesen 6db)

 Összesen 3 darab nyereménycsomag a különdíjban részesülő nevezőknek

A vásárlási utalvány beváltható a helyszínen, MOTUL standon, vagy a kereskedőnél:

Mescapo Kft. Mezőcsát, Széchenyi út 59. Tel: 06/30-565-9296
E-mail: gbc.mescapo@gmail.com

Leszarom® www.leszarom.com az alábbi termékekkel járul hozzá a díjazásban.

Minden kategória első helyezettje kap egy Leszarom® csomagot , benne (mindben):
1 Leszarom® Hátizsák, 1 Leszarom® Övtáska, 4 flakon Leszarom® Tabletta, 1 Leszarom® Poszter, 1 Leszarom® Baseball sapka, 1 Leszarom® Matrica, 1 Leszarom® Hűtőmágnes .

GeorgeDesign www.motormatricak.hu felajánlásából a rendezvényen tudunk biztosítani nevezők számára rajt számot. Egyéb rendezvényi motormatricák elkészítésében is vállaltak minden feladatot.

Amennyiben 5 fő nevezőt (rajtad kívül) magaddal hozol a rendezvényre, abban az esetben a te nevezési díjad INGYENES. Tehát nem kell kifizetned a nevezési díjat és ugyan úgy részt vehetsz a kategóriádon belüli első helyezésért való küzdelemben. A kedvezmény kizárólag úgy érvényes, ha a 5 (+ a tiedet) fő nevét elküldöd nekünk e-mailbe 2011.Július.28 24.00 időpontig és a rendezvény napján az összes általad megjelölt fő megjelenik, mint nevező:

E-mail címünk: redlinehungary@gmail.com

Egyéb újdonságok:

A rendezvényen nevező motorosok számára 8 darab pavilont helyezünk el, székekkel.
Hűtött italokat biztosítunk az a nézők és nevezők számára egy bizonyos mennyiségig.
Leszarom® termékek osztogatása (hűtőmágnes, tabletta, matrica)
A rendezvényen amerikai Hot-Dog-os autó lesz.

Továbbá egyéb meglepetésekkel is szolgálunk, de ezeket csak az tapasztalhatja, akik kilátogatnak rendezvényünkre.

Sokan kérdezték, hogy lesz-e újabb rendezvény?

Abban az esetben, ha sikeres lesz ez a rendezvény, akkor természetesen igen, de ehhez ti is kelletek!
Ha sokan eljöttök, akkor nagyobb pályákat is ki tudunk bérelni és még több támogatót tudunk meghívni rendezvényeinkre és jövőben még nagyobb tétekért lehet küzdeni!

Bővebb Információ:
www.red-line.hu
Üdvözlettel
Red Line Hungary Kft
Petya, kész lesz a moci hétvégére? pörkölhetnék egyet a hétvégén! már nagyon kivagyok éhezve! hát még Maszat!
Visszatértem jó magyar hazába! hétvégén nagyon mennék valahova! van valami tuti tipped? csak valami verdát kéne szereznem...
Visóra mi is benevezünk vasárnap!
rendben. tudom hogy van, ha úgy van csörgök. köszönöm
Spiegler. 25 pénz, és odaadom, próbáld ki. Ha jó, akkor kifizeted...
btw, milyen az a 13as és mennyi lenne? az viszont nem kevés a nyereghez?
milyen érzés lenne kb? lenne egy nagyon jó áron.ugyan ebből a MOTO X-TREME-ből mint ami most van nekem.
Az elég sok...
hmm,csodás szép menetem lesz akkor... most 16os van van,de elrepedt a háza... 19es sok lenne egy 4dugós nyereghez?
Nem fogsz tudni karmantyút gyártatni bele. 2 féle anyag van itthon: az egyik a fékolajat bírja, de a hőt nem, a másik meg fordítva. Vagy gyárit rendelj, vagy ha van időd és energiád, akkor más hasonló méretű motorét, autóét keress bele...
13-as van...
Mennyit kersz erte?

Nincs valakinek elado 16os radialis munkahengere?
A múltkori képek......
Eladó a képen látható 4 dugattyús KTM féknyereg!
Mi van Veled More?
hali! meglehetősen eljátszadoztam a gondolattal, hogy csak kéne egy duplacsövű az smr végére. tud vki, vmit jó áron? merre érdemes körülnézni? kösz
Csövi!
Vasárnap ott vagyunk ha az időjárás is úgy akarja.
Szeva Tomi!
Még szombaton beszéltem Sanyival,hogy szlalomverseny van egész hétvégén Visón, azt hittem beszéltetek utána...Viszont ezen a héten szabad a pálya,én vasárnap tuti megyek
Hajaj...a buli biztos jó volt csak olyan képszakadás történt nálam h nemsok mindenre emlékszem
Konkrétan reggel úgy ébredtem hogy nem tudtam hol vagyok, nem ismertem fel az apartmant...tiszta pia volt a pólóm háta, leönthettek valamivel, meg az orrom hegye olyan piros volt mint Rudolf rénszarvasnak, állítólag vmi csaj megtekerte az este
Vasárnap már csak józanodás volt a szépasszaony völgyben, meg ejtőzés Demjénben...másra már nem futotta az erőmből