Sziasztok!
Beszéltem ma kakucsringel állítólag vasárnap valami forma élményautózás van 13.00ig de ha sikere van, tovább is, felmehet motor is de csak délután, kb. óránként egyszer. Nekem ez nem ér meg több mint 300km-t. Inkább akkor Visontázzunk ha szabad a pálya. Ki hogy van ezzel?
Nekem ez a hétvége sajnos biztosan nem lesz jó,de a jövő hét megfelel.
Egyébként hétköznaponként ,akár este is lehetne szervezni egy kis városi gurulást...
beszéltem a sráccal és mondta h minden igaz és jól megy akkor hétvégén megyünk, de ha mondasz egy nevet akkor felveszlek facebookon és ott tudlak majd értesíteni :D
kérdezd palcseet megmondja a frankót de szerintem nem kell ha a gyár által megadott nyomatékra húzod ( amit ha jól emlékszem bergnél pont nem adott meg a gyár ) de jól mondod, a loctite oldható akkor meg miért ne ?
Azért mert jövő hét végén szlovák bajnokság kakucson. Aztán jó lenne egy kicsit edzeni mert, én még csak kétszer voltam azon a pályán, és az is már két éve volt.
Egyszer beszélgettünk van egy cbr 1000 rr em piros fekete Ducati bőrruhám ha esetleg így rémlik!
De ha kész lesz a motor megjelenek úgy a brezován bár nem tudom mikor lesz kész mert nincs időm összerakni!
Endúróból alakítom át a gépet három éve nem volt beindítva!
Köszi még egyszer a segítséget!
Szia!
Beszéltem ma kakucsringel állítólag vasárnap valami forma élményautózás van 13.00ig de ha sikere van, tovább is, felmehet motor is de csak délután, kb. óránként egyszer. Nekem ez nem ér meg több mint 300km-t. Inkább akkor Visontázzunk ha szabad a pálya. Ki hogy van ezzel?
Egyébként hétköznaponként ,akár este is lehetne szervezni egy kis városi gurulást...
De ha kész lesz a motor megjelenek úgy a brezován bár nem tudom mikor lesz kész mert nincs időm összerakni!
Endúróból alakítom át a gépet három éve nem volt beindítva!
Köszi még egyszer a segítséget!
Szia!