Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól mondom én. Mi visóra megyünk az biztos!
13h-tól,lehet menni, gokart nem mehet csak a bér gokartok ha lesz aki megy vele ha nem akkor 18:00-ig mehetünk.
Kimegyek a pályára 10 perc és írok
Nagyon bosszantott ez a kakucsi téma,ezért felhívtam! 20-257-0947es tel. számon, az ember ismét azt mondja amit már a héten is,holnap motor csak 13.00-tól,mehet fel óránként kb.20percre!
Ezt nem értem,akkor nekem mi a picsának beszélte ezt az élmény autó faszságot?
csak ma van, a tulajjal beszéltem.gyertek
Nem lesz Forma nap vagy mi a fene?!
Sziasztok! ha van, kedvetek holnap gyertek kakucsra lehet egész nap mocizni.
visontán kb délben érkezünk
Visón? Vagy még csak ott a közelben?
majd holnap ma lett felpattintva
Szombat 14:00-18:30-ig "Visonka"
Myki kipróbáltad már azt az újfata hátsógumit?
Nahát, de rég hallottam felőled ;)
az a baj, hogy mostanában keveset hallom!
Nekem egy LC4 után 525EXC van. Nagyon szeretem, de az a véleményem, hogy olyan, mint a svájci bicska. Ha supermotót akarsz, kell rá egy első fék is (nekem a szett 150 volt) az áttételezés sosem lesz jó, az utcán örökké váltogatni kell, terepen "utazgatós" crosspályán megint csak sokkal jobb egy könnyű. A teleszkópokkal megint csak ez a helyzet. Nekem most egy óra átszerelni, a terepezés során tiszta sár lesz, sajnálom a láncot, a dekort. Az üzemóra nem baj, a terepen úgysem tudod hajtani, a világból is kimegy hacsak nem vagy ultracsászár-zsírkirály. Az LC4-et is karban kellett tartani, nem nagy a különbség. És ezt még forgalomba lehet tenni, legálban jöhetsz-mehetsz vele (bár úgysem lesz az, gondolom, nem akarsz két tükröt tartani rajta). Városban nincs jobb, minden hátránya ellenére nem kéne más, nagyon szépen egykerekezik, Lukító két utcával előbb hallja, hogy jövök :-)
Én imádom. Sajnos az idén nem sokat mentem vele.
ha az idő és az egészségem is engedi, akkor én is kilátogatok
Na ennek a gyors egyetértésnek örülök. Már csak jó időt kell kifogni!
nem hogy 300, ezért még 30 km-t se megyek...
akkor vasárnap a szőlősbe
mi is Visóra megyünk
nem mi is Visonta