Ha változtattok rajta, akkor biztosan nyertek indulókat is, szerintem sokakat érdekelne ez a futam azok közül, akik 'Gyarmaton is indulnak .... a nézőszámról nem is beszélve. Én biztos nem fogom kihagyni, ha nem ütközik a két verseny, az tuti.
A promó videó meg nagyon állat !
Szar úton mentem mint egy ökör barom, mert azt hittem hogy hűdetudok, nem fogtam eléggé a kormányt, beszitált és már nem tudtam megfogni Hempergésem eredménye: jobb szeméremcsont felső szár törése, 4 hét kényszerpihi
Ha valaki LC4 Sm-et venne vegye az enyémet!
Sürgőssé vált a dolog azért reklámozok itt! Erre nem kell költeni egy darabig az biztos. friss olajcserével,majdnem új fékbetétekkel,5-6 ezer km-es láncszettel meg egy csomó extrával!
Ja igen tuti képek Ami biztos, augusztus 8. kontroll röntgen, azután nem tudom mit fog mondani a doktor úr. Utcai motorozás egy darabig kilőve, pályára mennék, de ahhoz nincs szállító jármű itthon. Mindegy, majd lesz valahogy.... vagy nem... de az legalább tuti
A promó videó meg nagyon állat !
Jobbulást Neked....
Én nem dobtam el a vasat, mégis 2 hónapja nem ültem rajta....
KTM 640 LC4 Supermoto Race Styles dekorral
Ha valaki LC4 Sm-et venne vegye az enyémet!
Sürgőssé vált a dolog azért reklámozok itt! Erre nem kell költeni egy darabig az biztos. friss olajcserével,majdnem új fékbetétekkel,5-6 ezer km-es láncszettel meg egy csomó extrával!
Bocs a zavargálásért!