Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Témába nem merülök bele. Csak érdekes volt olvasni... Zsiráf humorérzéke meg ismert. Érzékeny is?
akkor mi legyen a matrica szettel? érdekel még?hali
eladó motyók

hátha érdekes valakinek
Bakker
átmegyek kőkemény spílerbe
rájöttem ám az összeesküvés elméletedre:
mivel a sok állat supermoto-s crossból fejlődött át, most meghúzod magad cross pályákon néhány évig, aztán majd jön a visszatérés mint a terminátor...
Most mi van? Én szerinted minősítettelek téged? Poénkodtam zsiráf bazdmeg, ne legyél már ilyen kurva érzékeny!
Én meg inkább nem minősítelek 'barátom'...
Inkább gerila mint sunyi koldulós!
Idén a sziget reklámokat is gerillába nyomták a youtubeon...a megrendelő elélvezett a letöltésszámlálótól!
Én aztán nem reklámozom. Csak hallottam már fórumosoktól, akik nála vásároltak... A gerilla-marketing a te specialitásod különben is...
Gerilla marketing! Csak nehogy megsértődjenek az importőr barátaid, hogy a szürkét reklámozod!
Jól belemerültél bakker!
Ha dobozos, új vasat akarsz, akkor hívd fel a Sárkány Dezsőt Balassagyarmaton. Nála olcsóbbat nem tud senki...
én nem vennék újat, 7-8-900-ér tudsz venni 1 éveset... azt mi baja lehet még?!
na jól van vegyé azt szúrjuk azt - is

Krisztiánt felhívom - itt a forumon 'iog' néven fut, lehet érdekli a géped, le akarja cserélni a drzt, sömösbe dobd már el mi pénzről lehet elkezdni cigánykodni
Áh, tetszik nagyon. Van benne kihívás bőven
Valami normálisat akarok, a legjobb egy 09es dobozos cucc lenne. Csak ahhoz ügye el kellene kelnie az enyémnek. Az rmz-k nagyon tetszenek, de ma hív a kawasaki kereskedő is, hogy mit tud.
Mondjuk ő már tegnap arról győzte fatert hogy versenyeztessen Szegény majdnem sokkot kapott
baszki ennyire megfertőzött ez a terep-mizéria!?
nehogy megbánd a végén.... nem lenne okosabb valami régebbit venni mint mi is? aztán meglátod mennyit mész vele egyáltalán, de ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz
haligali mindenkinek gyönyörű állapotú aprilia rs 125 ös felni eladó ideális választás supermoto felninek

a képeken a felni koszos
nem nem.crossozni fogok,mint mondtam ;)
Nyugi, Laci látta, hogy milyen állat az SXV és arra akar majd upgradelni!
pedig ahogy látom komolyan gondolja...
csak meg ne bánja...
Mivel?
Komolyan gondolom semmi szonda
Na, Majsa hétvégén?