Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tyű...igazi freestyle gép...
a tanítás tehet róla biztos...
most néztem pár képet nyáregyházi pályáról, szerintem legközelebb megcélozzuk aztatott

Jók voltatok.
ez nem jó a 2007-esre!
ment mail,de ide is beteszem a képet
Szia!

2007-es. de képeket nem tudnál küldeni az mgab@t-online.hu e-mail címre, meg árat.

köszi
én is dél körül érek oda! viszont csak 5-ig tudok maradni...
Nekem is úgy néz ki, jó lesz a szombat. Dél körül érkezek....
Viszek majd fényképezőt is.
hú de tuti lenne
Jocó,

Lehet lemegyünk szombat du kakucsra. A DRZ egyenlőre halott ha minden jól megy 2 apriliát azé leviszünk. de nem tuti egyenlőre.
milyen évjárat?
mert ha esetleg érdekel nekem most van egy gyári powerpartsos Red Bullos ami 2007-től jó! ez kompletto minden van benne,lengőkartól,telóvédőig minden!
SEGÍTSÉG

Sziasztok
A motoromra (KTM 450 SMR) szeretnék venni vagy csináltatni matrica szettet és ehhez kérnék tippet, hogy kivel csináltassak.

Előre is köszi
na akkor ezek után jól hangzik szombaton az a +15 fok kakucson, nem?
Tutira mínuszban van az idő!
Az emberek kesztyűben, a hó az olvadás legkisebb jelét sem hajlandó mutatni, a gumi meg (látszólag) tapad mint állat.
A srác nagyon ügyes, hihetetlen, hogy mit kibír alatta a motor, pedig párszol komolyan lapra RÁNTJA a vasat!
Ö nem tudom milyen gumival megy, de a pálya biztos elég hideg, ha még olvadozó hókupacokat látni a széleken. Ahhoz képest viszont eléggé lapra fekteti a masinát.
http://youtu.be/DLNh7_LagVA
Igazad van Petya! Amikor leírtam, akkor már tudtam, hogy hibáztam...
A pályamotorozás topicba elkezdtem egy listát, ha valakinek kell gumimelegítő, akkor töltse ki.
Szép reggelt SM!

Úgy néz ki idén is lenne csoportos gumimelegítő vásárlás, ha összejönne a 10 fő. Ittmegtaláljátok a márkát. Isti tavaly vett magának egy standard-ot, semmi gondja nem volt vele, megkaptuk a garancia papírjait is, a 80 C-ok tudja.

A standard 60 pénz, a profi 68 lenne kb.

Akinek kell írjon ide a fórumba, majd én közvetítem tovább.
Inkább Josh Brookes, HM Plant Honda.
British Superbike, igazi tökös bajnokság, extrém vonalvezetésű pályákkal! Angliában hihetetlen látványos pályák vannak nagy szintkülönbségekkel! Idén Eurosport2 szokta nyomni a versenyeket, érdemes nézni! Jóval izgalmasabb mint a fos MotoGP...
Üdv Mindenkinek!
Visontán péntek szombat vasárnap nyomatjuk. Adam már biztosan jön!
Ha van kedvetek beszálhattok a buliba!
igen igaz! tuti választás! én is kínoztam egyet...
Erre a kérdésre biztos előkerül majd a motorfékfóbiás is, de én akkor is azt mondom hogy arra amire neked kellene, szerintem tökéletes választás.
Hali szerintetek a pitbike után jó egy drz supermotozni nem pályára inkább városba használnám de nagyon üzemórásat nem szeretnék meg ősztől tavaszig endurozgatni vagy esetleg tudtok mondani valami másfélét? Meg ugy olvastam a drz elég igénytelen olajat kell cserélni meg benzint azonkivűl nem sokat kell rá költeni ez igaz?
Köszi a válaszokat
MuZs
Ha van alvázszámod, akkor megtudom mondani, hogy merre hány méter...