Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, azért irtam,h az "okosak", az LC4-en nekem is volt, mégsem volt semmi baja
pedig sokon látni
Pedig anno nekem az okosok jólmegmondták:"egyhengeresre ne tegyé''' karbondobot, mer' szétnyomja a kompresszió!"
Műanyag vízvezetékcső,fűrész,hőlégfúvó
akkor flex+csődarabok+hegesztés

meg volt a mai városi csapatás+ motorbejáratás ja és ez is megjött de nem passzol
Gyertek hozzám aludni a Mátrába!
jegmot@gmail.com ide a részletekért írhatsz!
Várok további olyan motorosokat akik szeretnének egy két éjszakát eltölteni!
Szevasztok skacok vki tud vmi jó szállást a mátrában Óccsóé? mennék csajommal supermoto-s kanyargásra és azért 400 km nem akarok autópályázni oda vissza 1 v 2 éjszakára ottmaradnánk. és vmi jó helyeket is ajánlani esetleg? köszi szépen
Nem hinném, hogy fogok . Jobban tetszik ez a dolog egyenlőre .
Szeva! Erre a typusra könyököt tudnál szermányolni v valami? Komplett rendszer is érdekelne!
És akkor már aszfalton nem is fogsz? Vagy jövő tavasztól +SM szett?
Az illetékesnek,csak ilyen 16-os Öhlins száram van
Heló mindenkinek. 2010--nov.7-én a visontai cross pályán tartott összejövetelre,természetesen a cross-motorosokat-is várjuk,a pálya nyitott minden érdeklődőnek,reméljük,hogy még az idő engedi a motorozást.info:30-9036030
Halee,én meg láttam a Fazer1000-t ! de 4 keréken.Te nem motorozol már?Mi Dobtunk 1 Dobogókőt mit mondjak.... hát nem izzadtam.
Na srácok beteszteltem ma az új masinériát!

NAgyon komoly, ezt a brutalitást hiányoltam mindig is az smr-ből
Nyársapáton mentünk, a pálya nagyon tuti! Van vagy 10 ugrató. a nagyasztal kivételével sikerült mindet átugornom

Ezek a mély nyomok meg a homokos kanyarok viszont elég nehezek, asszem annak még kell idő, meg bátorság

Szerencsére a kondim jó, fejben hamarabb fáradok el, mint ahogy bedurrannék...

Nagyon nehéz sport ez, az tuti. Kell neki egy év biztos, mire megérzem a dolgot. Úgy hogy kihívás az bőven

Na mindegy gondoltam megosztom ezt veletek, úgy fest nem bánom meg a cserét
Köszönöm Sanyinak és Ádámnak a mai kitűnő motorozást!
Bebizonyítottátok hogy lehet tíz fok alatt is nagyot meccselni supermotoval
HAli Srácok,

Képzeljétek láttam ma egy Dió-t....
Azt nekem is, szerintem jövőhéten már csatlakozok Sanyához
Rendben, majd ha lesz valami.
Holnap Monoron edzés. Nekem muszáj jó pár órát venni motorkezelésből.
Igazából tökmindegy, szóljatok ha van valami, aztán megpróbálok menni.
Holnap nem jöttök el szentkirályra? Az is extralájt, jó gyakorolgatni, meg szokni a repülést
Nekem az is megfelel
Szép reggelt SM!

Tegnap voltunk Bugyin motorozni. Nagyon kis lightos a pálya.
Mit szólnátok ahhoz ha ott jönnénk össze valamikor?