Gyertek hozzám aludni a Mátrába!
jegmot@gmail.com ide a részletekért írhatsz!
Várok további olyan motorosokat akik szeretnének egy két éjszakát eltölteni!
Szevasztok skacok vki tud vmi jó szállást a mátrában Óccsóé? mennék csajommal supermoto-s kanyargásra és azért 400 km nem akarok autópályázni oda vissza 1 v 2 éjszakára ottmaradnánk. és vmi jó helyeket is ajánlani esetleg? köszi szépen
Heló mindenkinek. 2010--nov.7-én a visontai cross pályán tartott összejövetelre,természetesen a cross-motorosokat-is várjuk,a pálya nyitott minden érdeklődőnek,reméljük,hogy még az idő engedi a motorozást.info:30-9036030
NAgyon komoly, ezt a brutalitást hiányoltam mindig is az smr-ből
Nyársapáton mentünk, a pálya nagyon tuti! Van vagy 10 ugrató. a nagyasztal kivételével sikerült mindet átugornom
Ezek a mély nyomok meg a homokos kanyarok viszont elég nehezek, asszem annak még kell idő, meg bátorság
Szerencsére a kondim jó, fejben hamarabb fáradok el, mint ahogy bedurrannék...
Nagyon nehéz sport ez, az tuti. Kell neki egy év biztos, mire megérzem a dolgot. Úgy hogy kihívás az bőven
Na mindegy gondoltam megosztom ezt veletek, úgy fest nem bánom meg a cserét
Igazából tökmindegy, szóljatok ha van valami, aztán megpróbálok menni.
Holnap nem jöttök el szentkirályra? Az is extralájt, jó gyakorolgatni, meg szokni a repülést
jegmot@gmail.com ide a részletekért írhatsz!
Várok további olyan motorosokat akik szeretnének egy két éjszakát eltölteni!
NAgyon komoly, ezt a brutalitást hiányoltam mindig is az smr-ből
Nyársapáton mentünk, a pálya nagyon tuti! Van vagy 10 ugrató. a nagyasztal kivételével sikerült mindet átugornom
Ezek a mély nyomok meg a homokos kanyarok viszont elég nehezek, asszem annak még kell idő, meg bátorság
Szerencsére a kondim jó, fejben hamarabb fáradok el, mint ahogy bedurrannék...
Nagyon nehéz sport ez, az tuti. Kell neki egy év biztos, mire megérzem a dolgot. Úgy hogy kihívás az bőven
Na mindegy gondoltam megosztom ezt veletek, úgy fest nem bánom meg a cserét
Bebizonyítottátok hogy lehet tíz fok alatt is nagyot meccselni supermotoval
Képzeljétek láttam ma egy Dió-t....
Holnap Monoron edzés. Nekem muszáj jó pár órát venni motorkezelésből.
Holnap nem jöttök el szentkirályra? Az is extralájt, jó gyakorolgatni, meg szokni a repülést
Tegnap voltunk Bugyin motorozni. Nagyon kis lightos a pálya.
Mit szólnátok ahhoz ha ott jönnénk össze valamikor?