LAcika tévedtem. Mégsem érted...igaz, észre sem vettem, hogy én vagyok a hülye...de most, hogy mondod, megyek sírok csöndben a sarokban. Majd szólj, ha kijöhetek...
Szerintem Neked fáj az, ha valami működik.... Vagy csak minden szar, amihez bármilyen formában az Öreg neve kötődik, valódi tartalmi ismeret nélkül.
Nálunk a MAMI Kupában is indítottuk egy csoportban a piteseket a szimókkal. Érdekes, hogy mindenféle különbség ellenére is tzudtak együtt menni.
Szerintem itt mindenki, aki a pályára megy óriási áldozatokat hoz időben is, anyagilag is. Nekünk, mint rendezőknek az a feladatunk, hogy ezeknek a versenyzőknek, hobbistáknak a játékát segítsük.
túl reagálod... senkit nem érdekel szerintem hogy milyen az időterv és társai. a lényeg hogy lehetversenyezni, ráadásul utcán.. a többi mindegy, alkalmazkodni kell.
az ob-sek meg mennek külön csoportban azt kész, gyakorlatilag ahogy nézem be lettek fogadva.nem hinném hogy közülük is bárkit érdekelne ez a sok hülyeség amiken fent akadsz ...
vágom hogy nem szimpi a kökényesi,mondd meg neki, de szerintem kár offolni enyit ezzel csak elbizonytalanítassz sok embert, aki menne...
A versenykiírás és az időterv megvan. Rosszul tudod, ha az időmérőn nem tud valaki menni, a futamon a sor végéről indulhat. Lehetnek egyéb, pl. technikai gondjai is az edzéseken, ami nem gátolja meg a versenyen való indulását. De adott a lehetőség, hogy gyere szombaton, akkor miért nem jössz, miért kötöd az ebet a karóhoz ezzel a vasárnappal? Nincs olyan szabály, ami kötelezővé teszi, hogy mindez egy napon legyen.
Az meg hogy ő szerez valaki harmadiktól erre pénzt, nem érdekel, mert nem tőlem és nem is előlem veszi el. Ha rendeztél már versenyt, akkor tudhatnád, hogy ez nem egy nyereséges vállalkozás, jó ha nem vagy nettó befizető.
Azért ezt nem mondod komolyan? Attól mert tudásszint alapján 2 csoportot határozol meg, attól még mindkettőre ugyanaz a szabály vonatkozik...és nem a ti kezdeményezéseteket támadja bárki, hanem a regnáló szakágvezető mocskát, amibe belehúzott 'ingyen' titeket is, és bármi szar lesz, kimossa a saját érdekében. Tök jó dolog ez a rendezvény, csak nem kellett volna OB rangjára emelni...
No, lesz két csoport. Az egyik a profi, a másik az amatőr versenyzőknek. Szerintem az amatőrök között mindenki elmehet, hiszen amelyik nem OB résztvevő, csak az amatőr OB csoportban megy, természetesen pontok nélkül. Tudod, kecske-káposzta.
A profi meg a saját csoportjában mehet, a sajátjai között.
Hol itt a hiba? Nem értem.
Persze, hogy nem kér pénzt. Csak az év végi beszámolóban egy újabb nagy sikerű versenyként említi meg, és a jövő évi támogatásoknál, (zsebes alap) erre hivatkozva szerez pénzt. Az éves alap versenykiírásban le van fektetve, hogyan kell kinézni pl egy SM verseny időtervének. A versenykiírásokat hatályos időn belül nyilvánossá kell tenni, amit a MAMS-nak el kell fogadni. Erre itt írod, hogy csak úgy lehet két futam, ha a bemelegítő edzést eltörlöd. Elvileg indulni se indulhatna, aki szabadedzésen, időmérőn nem vett rész. Mi van, ha 10 versenyző akar csak vasárnap menni? Kisorsolod, hogy mi a rajtsorrend a hátsó régióban? Stb.
figyelj csak , írtam egy ilyet.:
akkor végülis csak az a baj, hogy sokan csak bohóckodnának,nem szeretnénka profik között versengeni. azt igaz nem írtam, hogy ugyan ez fordítva is igaz lehet.
mégis jól érzem én a dolgokat
Én is erről beszélek, vazze....ha nem lenne OB, azt csinálna mindenki, amit akar. De mivel OB, innentől kezdve komoly szabályok vannak, amiket be kell tartani, mert bele lehet kötni mindenbe, és vannak olyan csoportok, akik ki is használják ezt. Ezért írtam, hogy más egy bulis csapat, és más egy kvázi profi, aki sok milliót beleöl egy évben. Más fontos neki, és más neked. De a rendezőnek meg mindkét csoportnak meg kellene felelni, ami szinte lehetetlen.
Bocsi, hogy értetlenkedek, de mi ez a "versenykiírás körüli mizéria, gördülő szabályok, és időterv, stb. "? Rébuszokban beszél. Én nyílt voltam, szerintem Te is megtehetenéd..
A napi liszenszdíjakból Ő sem kap, azt a mams lenyeli.... Pedig halálra kereshetné magát azokkal a 3e forintokkal
Biztos nem ez mozgatja, ha egyáltalán van ebben hátsó szándéka. Főleg, hogy a rendezésbe bele sem szólt, pénzt sem kért az OB rendezéséért.
Nem. Mivel ő pénz és érdeklődés hiányában képtelen versenyt rendezni, így kihasználja az alkalmat, és a ti futamotokra húzza rá az OB ruháját. És ebbe az is belefér, hogy megint megszeg egy csomó szabályt. A versenykiírás körüli mizéria, gördülő szabályok, és időterv, stb. Nem hogy a tortádba belenyalt, de már le is nyelte egészben...
szerintem valami olyasmi, hogy neki kevés az indulója, és igy majd sokan vesznek ilyen napi bigyót, aztán mondhatja, hogy idén is jó volt az ob .... de ez csak egy elképzelés,én nem értek ehez
"de bizonyosan mondhatom Neked, hogy érdek nélkül segített nekünk"...ez szép. Kár, hogy nem igaz...Pontosan tudja, mint ahogy mi is sokan, hogy miért segített nektek OB-t rendezni...
Eredetileg csak olyan tavalyi gurulásos balhé lett volna, de felhívott az "Öreg", és azt mondta, hogy lett volna ezen a hétvégén OB, de elmarad. Ha akarjuk, és a szabályokat (értsd technikai, mams) betartjuk, akkor az általunk rendezett futam eredményét beleszámítja a bajnokságba. Hallott a tavalyi buliról, és nagyon jó visszhangokat kapott, arra gondolt, hogy alkalmasak vagyunk az OB szintű verseny megrendezésére. Nem kért érte sem pénzt, sem semmit, sőt a mamsnál segített is a versenykiírás leadásában. Így a tavalyihoz képest az lesz a különbség, hogy a gépátvételen be kell tartanotok a supermoto szabályokat, és megkapjátok a bajnoki pontokat.
Valamiért szeret minket az Öreg, de bizonyosan mondhatom Neked, hogy érdek nélkül segített nekünk. Szerintem úgy gondolta, hogy ha úgy is eljöttök, akkor legyen már bajnoki futam, főleg hogy az eredeti elmarad.
Ha megkérdezel olyanokat, akik részt vettek a MAMI Kupában, azok elmondják, hogy bizony több nevezőnk szokott lenni, mint egy gyorsasági, krosz, vagy supermoto bajnokin. Azt hiszem, hogy a nevezők száma pedig önmagáért beszél.
Ha anyagilag nullszaldós egy versenyünk, az már öröm. Itt Balassagyarmaton sajna esély sincs erre, de nem is érdekel. Ha valaki minden MAMI Kupa futamon indult, akkor az már csak 6,500,- nevezési díjat fizet, mert a 9,500,- minden verseny után 500,-tal csökken.
Hogy akkor ez miért éri meg nekünk? Néha már magam sem tudom, de jó látni az örömötöket egy-egy ilyen verseny után. Meg egy kis reklám az iskolánknak.
Nálunk a MAMI Kupában is indítottuk egy csoportban a piteseket a szimókkal. Érdekes, hogy mindenféle különbség ellenére is tzudtak együtt menni.
Szerintem itt mindenki, aki a pályára megy óriási áldozatokat hoz időben is, anyagilag is. Nekünk, mint rendezőknek az a feladatunk, hogy ezeknek a versenyzőknek, hobbistáknak a játékát segítsük.
az ob-sek meg mennek külön csoportban azt kész, gyakorlatilag ahogy nézem be lettek fogadva.nem hinném hogy közülük is bárkit érdekelne ez a sok hülyeség amiken fent akadsz ...
vágom hogy nem szimpi a kökényesi,mondd meg neki, de szerintem kár offolni enyit ezzel csak elbizonytalanítassz sok embert, aki menne...
lecso
[82117] ma 20:38
No.
A verzió: szobat egy szabad, meg egy időmérő. Vasárnap egy bemelegítő edzés, meg egy race délután.
B verzió: szombat egy szabad, egy időmérő. Vasárnap egy race délelőtt, egy meg délután. 2 felvezető kör mindkét futam előtt.
Rugalmasak vagyunk, bár a versenyigazgatóságot a MAMS jelölte ki, ők még lobogtathatnak szabályokat.
Az meg hogy ő szerez valaki harmadiktól erre pénzt, nem érdekel, mert nem tőlem és nem is előlem veszi el. Ha rendeztél már versenyt, akkor tudhatnád, hogy ez nem egy nyereséges vállalkozás, jó ha nem vagy nettó befizető.
A profi meg a saját csoportjában mehet, a sajátjai között.
Hol itt a hiba? Nem értem.
akkor végülis csak az a baj, hogy sokan csak bohóckodnának,nem szeretnénka profik között versengeni. azt igaz nem írtam, hogy ugyan ez fordítva is igaz lehet.
mégis jól érzem én a dolgokat
A napi liszenszdíjakból Ő sem kap, azt a mams lenyeli.... Pedig halálra kereshetné magát azokkal a 3e forintokkal
Biztos nem ez mozgatja, ha egyáltalán van ebben hátsó szándéka. Főleg, hogy a rendezésbe bele sem szólt, pénzt sem kért az OB rendezéséért.
Valamiért szeret minket az Öreg, de bizonyosan mondhatom Neked, hogy érdek nélkül segített nekünk. Szerintem úgy gondolta, hogy ha úgy is eljöttök, akkor legyen már bajnoki futam, főleg hogy az eredeti elmarad.
Ha megkérdezel olyanokat, akik részt vettek a MAMI Kupában, azok elmondják, hogy bizony több nevezőnk szokott lenni, mint egy gyorsasági, krosz, vagy supermoto bajnokin. Azt hiszem, hogy a nevezők száma pedig önmagáért beszél.
Ha anyagilag nullszaldós egy versenyünk, az már öröm. Itt Balassagyarmaton sajna esély sincs erre, de nem is érdekel. Ha valaki minden MAMI Kupa futamon indult, akkor az már csak 6,500,- nevezési díjat fizet, mert a 9,500,- minden verseny után 500,-tal csökken.
Hogy akkor ez miért éri meg nekünk? Néha már magam sem tudom, de jó látni az örömötöket egy-egy ilyen verseny után. Meg egy kis reklám az iskolánknak.