Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is pálinkát főzöl?
Hát,Én még itt vagyok vagy régóta,azt beledöglök a melóba amit a fórumosok hoznak,vagy küldenek
hát jah, brutális meleg volt... be se öltöztünk, csak rövidgatya póló mikor meg már ottvoltunk akkor félpucéron, meg is pirított minket a nap
vitt tőlem 1-2 gumit koptatni, bár nem biztos, h azokat rakta fel, én nem mentem, a nagy melegben elmentem vízpartra túrázni
én is erre gondoltam, hátha akkor több sikerélményem lesz

amúgy most is voltunk Máriapócsón, volt felvonulás meg megszentelt minket a pap Hidi Miki meg állat volt, mint mindig
Szia!

Szerintem a vasárnap lazább lesz.
vigyek még 5 litert?
vasárnap délelőtt mindenki másnapos lesz, tehát...

Sziasztok,
szeretnék menni 24 vagy 25.én erre a máriapócsi motorozásra, de az éjszakai része nem érdekel, és csak egyik nap mennék, melyik nap menjek szerintetek? Kezdő vagyok , kiakarom próbálni magam pályán, eleinte lájtosan, aztán majd meglátjuk hogy fog menni...
nekem van egy sms blokk eladó
Szeretika tik a meggyet...
mindegy, holnap csörgetem, hátha a héten mégis kész lenne
okés nekem végülis mondegy csak leirtam amit beszéltem vele
azt a sok a jóféle meggyet
nem a carbon végről szólt a méretezés,,hanem nem volt tuti,hogy 2005-2006-2007 egyforma összekötő szerepel-éé
a karbonvéghez mit szeretnél méretezni?
kifogás mindig van,, már bele se merek gondolni,,ha oda vittem volna a motort méretezés céljából
Csak nehogy megidd közben a sok pálinkádat...
legyen igazatok már nagyon várom
én beszéltem csabival szombaton, alakul! a hangja iszonyat jó,pont kint volt egy raptor dobos aprilia!
csak nehéz egyébként, mert nagyon bonyolult a cső. de majd látod

a mykinek a dobja pedig azért tartott sokáig, mert a karbon végre kellet várni. azt pedig nem a csabi csinálja .
szerusz. odaért az anyag ? kicsit késve adtam fel
Neem is, késik, késik a dob, pénteken hívom, vissza sem hív, de mindegy , perpill vannak nagyobb gondjaim is ennél
Üdv Mindenkinek!Smr 450-hez keresek hengert,dugót,vagy esetleg komplett blokkot!Ha valaki tud vmit szivesen venném!
Itt nem az arctalan emberekről szól most a történet legfőképpen. Inkább arról, hogy ki mit vár el a másiktól, ki mennyire őszinte. Nagyon sok történet azért bonyolult, mert belekapcsolódnak olyan személyek - akár jó szándékkal - akik nincsenek tisztában a teljes történettel, és úgy alkotnak véleményt, hogy nem látnak át mindent.