Sziasztok,
szeretnék menni 24 vagy 25.én erre a máriapócsi motorozásra, de az éjszakai része nem érdekel, és csak egyik nap mennék, melyik nap menjek szerintetek? Kezdő vagyok , kiakarom próbálni magam pályán, eleinte lájtosan, aztán majd meglátjuk hogy fog menni...
én beszéltem csabival szombaton, alakul! a hangja iszonyat jó,pont kint volt egy raptor dobos aprilia!
csak nehéz egyébként, mert nagyon bonyolult a cső. de majd látod
a mykinek a dobja pedig azért tartott sokáig, mert a karbon végre kellet várni. azt pedig nem a csabi csinálja .
Itt nem az arctalan emberekről szól most a történet legfőképpen. Inkább arról, hogy ki mit vár el a másiktól, ki mennyire őszinte. Nagyon sok történet azért bonyolult, mert belekapcsolódnak olyan személyek - akár jó szándékkal - akik nincsenek tisztában a teljes történettel, és úgy alkotnak véleményt, hogy nem látnak át mindent.
amúgy most is voltunk Máriapócsón, volt felvonulás meg megszentelt minket a pap Hidi Miki meg állat volt, mint mindig
Szerintem a vasárnap lazább lesz.
szeretnék menni 24 vagy 25.én erre a máriapócsi motorozásra, de az éjszakai része nem érdekel, és csak egyik nap mennék, melyik nap menjek szerintetek? Kezdő vagyok , kiakarom próbálni magam pályán, eleinte lájtosan, aztán majd meglátjuk hogy fog menni...
csak nehéz egyébként, mert nagyon bonyolult a cső. de majd látod
a mykinek a dobja pedig azért tartott sokáig, mert a karbon végre kellet várni. azt pedig nem a csabi csinálja .