Megmondom ahogyan van , élem az életem és valóban elfelejtem azt a kurva csomagot,ami azért maradt nálam ,mert valaki besértődött aztán se szó se beszéd elhúzta a csíkot,de most beteszem a kocsiba és reggel F E L A D O M.
Furcsa a világ, és egyre furcsább lesz. Ebben igazat adok Atysnak...mit vársz el a másiktól...nekem furcsa, mert ha kell valakinek valami, akkor mindig megtalálja a számom, és most általánosságba beszélek, nem a Lukiról...
Tudod Giraffe megint olyant dolgot feszegetsz amiről már le írtam a véleményem!
Persze van olyan hogy egy-egy nap nem alkalmas de hetekben mégsem kéne mérni a dolgokat?! Nem, de?
Ha valakit nem lehet elérni hetekig az meghalt vagy elhagyta az országot vagy stb. bármi......
VAGY SZARIK AZ EGÉSZRE!
Baszki Börni 05.21.-én volt Börni-Day azóta várjuk a csomagot ami nálad maradt! Nekem is van benne cuccom és szeretném!
2 hete írtad hogy oké!
Máykis képek:
Az se baj ha a cuccosom elhozzátok a nagy burgonyával túra jelleggel (ebéd, vacsi, szállás van!) és akkor ki tudom próbálni hogy ilyet vegyek vagy vissza Silver Winget!
Tudod Giraffe megint olyant dolgot feszegetsz amiről már le írtam a véleményem!
Persze van olyan hogy egy-egy nap nem alkalmas de hetekben mégsem kéne mérni a dolgokat?! Nem, de?
Ha valakit nem lehet elérni hetekig az meghalt vagy elhagyta az országot vagy stb. bármi......
VAGY SZARIK AZ EGÉSZRE!
És akkor az ilyen csúnya lesz:
"küldök egy szeletet a szaromból"
ON
Baszki Börni 05.21.-én volt Börni-Day azóta várjuk a csomagot ami nálad maradt! Nekem is van benne cuccom és szeretném!
2 hete írtad hogy oké!
Máykis képek:
Az se baj ha a cuccosom elhozzátok a nagy burgonyával túra jelleggel (ebéd, vacsi, szállás van!) és akkor ki tudom próbálni hogy ilyet vegyek vagy vissza Silver Winget!
hogy áll a projekt?
Merre? Milyen géppel? Vihetnél pár kört majd! [O02