Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmondom ahogyan van , élem az életem és valóban elfelejtem azt a kurva csomagot,ami azért maradt nálam ,mert valaki besértődött aztán se szó se beszéd elhúzta a csíkot,de most beteszem a kocsiba és reggel F E L A D O M.
aztaku@va börny,képzelem milyen kínban lehettél,hogy ez nem jön kerékre.
Furcsa a világ, és egyre furcsább lesz. Ebben igazat adok Atysnak...mit vársz el a másiktól...nekem furcsa, mert ha kell valakinek valami, akkor mindig megtalálja a számom, és most általánosságba beszélek, nem a Lukiról...
OFF

Tudod Giraffe megint olyant dolgot feszegetsz amiről már le írtam a véleményem!
Persze van olyan hogy egy-egy nap nem alkalmas de hetekben mégsem kéne mérni a dolgokat?! Nem, de?
Ha valakit nem lehet elérni hetekig az meghalt vagy elhagyta az országot vagy stb. bármi......
VAGY SZARIK AZ EGÉSZRE!

És akkor az ilyen csúnya lesz:

"küldök egy szeletet a szaromból"

ON

Baszki Börni 05.21.-én volt Börni-Day azóta várjuk a csomagot ami nálad maradt! Nekem is van benne cuccom és szeretném!
2 hete írtad hogy oké!

Máykis képek:
Az se baj ha a cuccosom elhozzátok a nagy burgonyával túra jelleggel (ebéd, vacsi, szállás van!) és akkor ki tudom próbálni hogy ilyet vegyek vagy vissza Silver Winget!
Így utólag mindegy, csak akkor nehéz eldönteni, hogy hívjalak, vagy visszacsörögsz, vagy mi a szösz...
GD valamikor csak meglesz.
1szer nem vettem fel, amikor hívtál.... valami húzós napom volt.
Te sem szoktad felvenni...
Na Te csak ne szólj semmit a hónapok óta beígért leveleiddel
most már a telefont is felvehetné, vagy visszahívhatna végre...
A rugó előfeszítődet csinálják,a belkét,meg a lányom Fajin lesz a bele,már kiszámoltam a lemezelést Oil-t várom bele,azt megy össze,és haza
jöhet mail címre
hogy áll a projekt?
Jaja,9 hónapos Kell ide képek telód beléről vagy mail-ban?
nem lehet elég korán kezdeni
Ő csinálja
Tényleg mozdonyvezető vagy?
Merre? Milyen géppel? Vihetnél pár kört majd! [O02
Börniék megjelentek nálam ezzel! Mondjuk egész család centrikus volt!Csak nem ez lenne az új hobbi?
komplett blokk?Mennyi az ára?
Az jó lenne, mert a fater ráment és megitta...
Már nálam van, jó anyag, mint mindig! :)
Nem Én, az öregeim Nekem ,csak olajos meló jut