Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Norbi barimat fűzi a Husquarna Sámánja
én megnézném majd, csere érdekel?
Szeva azthiszem te ajánlottad Veszprémbe az extrém enduró-rol hogy van sm betétfutam is. tudnál dobni pár info-t? ha nem te voltál akk bocsi
teccene mi?
Szerdán-csütörtökön Harasztin leszünk Jet verseny van...De kinézhetnél
Kophbácsi! Szerdán nem gurultok valamerre? Valószínűleg arra poroszkálok majd délutánfele...
Kedves Barátaim! Hétvégén Viragos találkozó és motoros zarándoklat Máriapócson, 2010 július 16-17-én. Mindenkit szeretettel várunk! A sátorozás ingyenes, a kaját önköltségi áron vehetünk.
Belépődíj nincs, egy jó beszélgetős találkozóra hívunk minden motorost. Szóljatok minden barátot ...tovább »oknak!
A honlapon azért várjuk bejelentkezéseteket, hogy vendéglátóink korrekt módon fel tudjanak készülni ellátásunkra.

http://mariapocs.virago.ro/
Ameddig ki nem látszik a szövet,mert ott már csúszik
18,00 h-ig Tuzséron voltam, utána 50 perc alatt haza Györtelek, mert este 8 -ra Nyházán kellett lennem...szval nemm pedig rengeteg motorost láttam a 4-es környékén
Szép estét mindenkinek....Mogyoróson voltál?
Srácok egy gumi kopásjelző alatt meddig használható méég "biztonságosan"?
nyugodj meg,fasza lesz a dobod biztos! rendes srác a csabi és jól dolgozik. tényleg nem egy villám,de azért fél kecskemétnek raptor dobja van ;) biztos véletlen..
na peace
ezt nekem is mondta minden héten
most hívtam, állítólag készen lesz a héten (mármint remélem erre a hétre gondolt)
nyugodj meg, , enyémet 4 hónapig csinálta , azt még se lett kész amikor kész lett meg máá azt mondtam ,hogy add el másnak azóta sincs dobom
ahelyett, h a dobomat készítené....
Valóság alapja biztos van, szerintem ők az autópálya építésre apellálnak, ez csak az én agyszüleményem ezért nem biztos hogy így van, de a 2-3 év miatt gyanús hogy mégis. Csak az a szopás hogy azt befékezték Nyiregytől-V.naményig, ezért beláthatatlan az idő!
Biztosan így van. De 2x40 e- km az már neccesebb. Erről beszéltem volna.
Ebből is látszik, hogy hány év előnyöd van a rabócsiringen velem szemben:-)

Egy újszülöttnek minden új:-)

Kb 1 hónapja beszéltem Tibivel, hogy várnak, hogy saját zúzottkőből és anyagból meg tudják oldani az építést.

A terület megvan, meg a szándék is, előbb utóbb összeáll, igaz, hogy tervezhetetlen időtávlat ennyi idő.

Ha más nem majd az eurocsatlakozás másnapján:-)
(a pálya) Bocs még nem látok!