Ez csak azért mert itt szinte mindenki sport szerető és a motorozáson kívül még mást is csinál....!
Szóval ez moto nyelven olyan mint egy márkához menne mondjuk a top 5 legjobb pilótából 3 versenyző!
Egy új királyság kezdete: James, Wade és Bosh Miamiban
LeBron James a Miami Heatnél folytatja pályafutását! Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legkeresettebb szabadügynöke élő televíziós műsorban jelentette be, hogy aláírt a 2006-os bajnokhoz.
Arról már korábban beszámoltunk, hogy Dwyane Wade marad a Heatnél, és mellé Chris Bosh is érkezik, azzal pedig, hogy a Clevelandet elhagyó LeBron James is aláírt három pekingi olimpiai bajnok játszik a következő szezonban Miamiban.
Vagy veszel bele komplett futóművet(ha már KTM)...pár sorral lejjebb Börni6-nak véletlenül van ilyen és elég jó áron adja .
Ha hobby szinten akarod használni pl: exc sm kerékkel, szerintem simán jó, sokan így használják, olcsóbb mint több motort fenntartani. A párom éveken keresztül úgy supermotozott,hogy csak kereket cserélt, később már fékrendszert is, de a futómű maradt a gyári és szerintem nem ment rosszul. A probléma már akkor van ha feszegeted a határokat.
Ja mondjuk ha pályára akarja akkor a futóműre rá kell költeni egy keveset.De utcára fasza beállítással jól lehet közlekedni vele!Amúgy jó motorok nekem nem is kell más.15-20óránként olajcsere félévente szelephézag ellenőrzés/állítás.Nekem 200óra van a gépben még nem nyúltam a blokkba.Elég sokat bír a blokkja!
ugyanannyira szervízigényes mint bármelyik üó-s smr
de ne akarj enduroból kreált sm-t, a gatyád is ráköltöd mire a puha fos futóművét használhatóvá teszed...
köszönöm az értelmes hozzászólást .az 525tel mi a helyzet ,látom neked az van ,olyanban már régen gondolkodom,mert elég jókat írtak róla .mennyire szervizigényes?
akár azt is ,félreértettél,én nem azt mondtam,h soha ne kelljen szervizelni ,csak ,h többet bírjon mint egy 450es krossz...,és durvább legyen mint egy drz.
http://www.youtube.com/watch#!v=kAAtWG0-820&feature=related
Ez csak azért mert itt szinte mindenki sport szerető és a motorozáson kívül még mást is csinál....!
Szóval ez moto nyelven olyan mint egy márkához menne mondjuk a top 5 legjobb pilótából 3 versenyző!
Egy új királyság kezdete: James, Wade és Bosh Miamiban
LeBron James a Miami Heatnél folytatja pályafutását! Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legkeresettebb szabadügynöke élő televíziós műsorban jelentette be, hogy aláírt a 2006-os bajnokhoz.
Arról már korábban beszámoltunk, hogy Dwyane Wade marad a Heatnél, és mellé Chris Bosh is érkezik, azzal pedig, hogy a Clevelandet elhagyó LeBron James is aláírt három pekingi olimpiai bajnok játszik a következő szezonban Miamiban.
http://www.youtube.com/watch#!v=kAAtWG0-820&feature=rela
ted
ON
Ha hobby szinten akarod használni pl: exc sm kerékkel, szerintem simán jó, sokan így használják, olcsóbb mint több motort fenntartani. A párom éveken keresztül úgy supermotozott,hogy csak kereket cserélt, később már fékrendszert is, de a futómű maradt a gyári és szerintem nem ment rosszul. A probléma már akkor van ha feszegeted a határokat.
de ne akarj enduroból kreált sm-t, a gatyád is ráköltöd mire a puha fos futóművét használhatóvá teszed...
Elég bohóckodós!
Ja és KTM Ócsán még van egy olcsón!
egész héten ez éltetett aztán jövőhéten meg ettől döglődök