Szevasztok rég írogattam az lc4-ről nagyon teccik a gépezet még mindig tegnap lenyomtam egy Siófok menetet kétszeméllyel 110-120-as tempóval semmi gond nem volt kényelmes volt nekem is de a második személy is megvolt elégedve 110-120-ról 150-ig simán durván lehet gyorsítani és nagyon komolyan megy a gép Grat Ktm én így szeretlek
Hello nem tudna valaki segiteni abban h meik mocit vegyem meg az
Aprilia Sx 50 vagy a Derbi senda x-treme sm 50 et?
Mert mind a kettöt dicsérik. És nem tom eldönteni h meiket. Azt hallotam h az aprilia tele van folytásokkal,de a Derbi meg csak a kiskategoriás motorokra teszi a hangsulyt. Segitsetek!
Akkor ezekszerint bitang gép, de drága lenne a szervízelése?
Esetleg valami típust tudnádtok ajánlani ami kezdésnek jólenne, gondolok itt az olyanokra h jó szervízháttér, de ne lépjem át a fél millás keretet a gép ár.
Pedig a hajtókar és a főtengely alapján az a motor 620-s. Viszont 620-ból is van 2 fajta, 97 körül már nagyobb a kupplungátmérő. A 600-ban a lamellák szinterezettek, és vmi 7000 Ft / db. (8+7) x7000 lpl a kosár pedig sima alumínium.
nem akarok veled vitázni mert biztosan igazad van de amikor kuplung rugót vadásztam a gépbe akkor sikerült kideríteni hogy nem is olyan blokk van a gépben mint amilyen gyárilag kéne legyen. az átmérője kisebb a kuplungnak . 92-92 körüli a blokk a váz meg 95ös. ezért nincsen motorszám benne
Kívülről. DE hosszabb löket (78 mm) kisebb furat (95 mm) és kb fél kilóval könnyebb kupplung. Gyorsabb gázreakció, és jobban is forog. A tiédet megeszi reggelire.....
Aprilia Sx 50 vagy a Derbi senda x-treme sm 50 et?
Mert mind a kettöt dicsérik. És nem tom eldönteni h meiket. Azt hallotam h az aprilia tele van folytásokkal,de a Derbi meg csak a kiskategoriás motorokra teszi a hangsulyt. Segitsetek!
Esetleg valami típust tudnádtok ajánlani ami kezdésnek jólenne, gondolok itt az olyanokra h jó szervízháttér, de ne lépjem át a fél millás keretet a gép ár.
Nekem porosodik egy ledarált tekercs a polcon,ha kell óccsón odaadom,Csika meg megtekeri Nektek.Vagy ledarált az van?
ilyen kuplung van benne: