Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor fak!

nem sikerült a geci dizájnos megint elbaszta?!

végülis szerintem csak a nincsen szerencsénk, mert nekem sem sikerült tavaj eggyikkel sem zöldágra vergödni....
a sok pancser...

de ez állat király lett és a neve albinó horror berg
Ááhoj! Nah akkor qrva jo volt ma kakucson az egüweekend. Még a moto-sok is mehettek külön is! :D
Gyors felfrissülés és legénybuncsúra fel!

Egésségére mindekinek az este! :)
há ja ez most ilyen albínó nigger lesz
valószínű azért láttad a netbótba mert netbótbó van
kirély ez a szőke nugger berg!

De ezt a desinget láttam a netbótba!

fasza lesz!
neekem tetszik!
nekem is készülget a gíp
Hello miky ! komoly lett a masina mennyi pénzből alkítottátok át sm re , ha szabad érdeklődni ?
fasza
kurva fasza
De az...Fingom senincsen, Attys szerválta
jaa a városban,, csak nem az enyém honnan vettél sm sárvédőt ?a tiéd is az újabbik smr-é nem?
Új verda?
na ez is elkészült
Szia Csaba,
Elég érdekes emberek az tuti... de a lóvé beszél tudod mindenhol..
Egyébként nem rossz pálya már ha szereted a csiki-csukit.. nagyon gyors és szűk ha sokan vagytok kicsit talán veszélyes is. én tavaly voltam párszor oda is tettem magam 1-2 alkalommal mert baszott szűk volt. viszont naggyon óccsó az szent. Bár kakucs tőle nem messze se sokkal több
Egy nap: 3500 Ft, fél nap: 2000 Ft
Onnan tudom, mert én mentem Csabival megnézni a pályát
Megjött a cuccos,már robbantom.Ilyene,úúúúúú
Ragarda
még mindig nem küldte! a telefont sem veszi fel, úgy látom seggbe kell rúgnom jó erősen.
és mi péééz ott a motorozás? a piszkos anyagiak...
én most vettem egy lc4-et hát k.b.szott jó motor nekem nagyon teccik
hali
sajnos ki van csukva, ma meló van - a változatosság kedvéért, holnap meg megyünk ceglédre csobbanni, végre eljutunk idén vízközelbe is...
nekünk csak a pócsi hétvége a következő, aztán meg remélem jön egy kicsit hűvösebb azt visszaáll a rendes vasárnapi visontázós menetrend
Az szerintem utcára már elég nagy kompromisszum-készséget követel ("kényelem", olajcserék), de jobb ötletem igazából nekem sincs...ha hajlandó a pálya-alkalmasságból picit többet engedni akkor S(M)C 625/660...
ott van palcsee 570-es Husqvarnája....
Hi! Visonka ma vagy holnap?