Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szánj rá kicsit többet, ennek köze nincs a motohoz. Enduro 2 db széles kerékkel, ráadásul az ős blokkal. Jól megy, de szétesős.
Helló rások, segítségeteket szeretném kérni.
Eddig crossoztam, és most szeretnék stílust váltani, supermotozni.
Ezt néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_lc4-3937171 pozitív negatív véleményt lécci, vagy más ajánlatot. Előre is köszönöm
telefon?
fain hétvége volt
melózom,szóval nekem skippelős...majd jövő 7en adhatunk valami esti hepajt
Tomekké fekete-fehér
Halee
Sajna nincs eladó..Neten nézz szét, ott jó árban lehet szerezni. Én is ott szoktam vadászni.
Nem a Tomekkk volt, ma egész nap Jetskiztünk Harasztin. Holnap van verseny úgy hogy szintén a vizet hasítjuk ...Jól tapad
Ma egy városi kis bandázás ? fél 9 nyugati...
Esetleg valaki még...
aztat nem láttam,csak narancs kátéem 690 és csilivili bukó meg nagy hang
Ha helydenaúú gumi volt rajta akkor ő volt az
Tomekk! Jártál ma a hüvösvölgyi úton? szerintem Téged láttalak
szeva Tomi!Canon 70-200/F4 USM EF-L objektív kerestetik. szeretnék venni egyet. Tudnál esetleg segíteni? Vagy esetleg neked nincs 1-2 hasonló objektíved elfekvőben amit nem használsz és el szeretnéd adni?

Köszönöm!
Az biztos hogy ,egy ilyen igazi gyöngyszem láttán az én agyam is lelökné a láncot azonnal nagyon pazar összképet alkot az tuti!De vajon az alkotója mire gondolt ,mikor készítette ,hogy ez majd mijen facca lesz, vagy mekkora májer má így
Van benne igazság!
Sajnálom, hogy az embert nem tudtam hozzá fényképezni.
Az elejét nézd meg tüzetesebben a "kanyarkövetőszúrófény" az is a simson power parts rendszámtáblatartóra van fogatva és a hozzá tartozó kábel csatorna addig "gyárikék" amíg nem kezdődik az "érbráss"! Beszarás szerintem is. És mennyi időt szánhatott rá mire egyedivé tette. A tükör felfogatás csak hab a tortán.
Bocsi hogy ide pofátlankodok,de ezt nem tudom szó nélkül hagyni!Nagyon komoly az építmény meg az a széklábbukókeret vagy mi az is nagyon komoly Az első sárvédőn az a "festés" meg szerintem ,valami szobafestőnek az életébe kerülhetett
Ma találtam egy parkolóban ezeket a prototípusokat!
Gondoltam megosztom veletek.
Egy 16 éves motornak lehetnek még széria hibái? Vagy csak a tulajdonos széria a hiba oka!
nyár van nyár
köszi, de nem
Sziasztok,1994 Husqvarna TE610el kapcsolatban van valakinek tapasztalata(megbízhatósága,szervizigénye,szériahibái),összessé
gében milyen motornak tartjátok?
Pontosan ilyen típus érdekelne:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_te_
610-3810009
hát ja teljesen odavagyok érte
Szeva,öccse.Nem kell egy jány,me má nembírok vele
Csolnokon lesz porodukció vasárnap, MX ...bekötötték Öcséd fejét gratula
Csak pihi... őt mások füzik

Mivan veled Sanyi... ? megyek felétek csévi Hochzeitra!