Én is, ez a kis szaros rengeteget fejlődött az elmúlt három év alatt.
Főleg tavaly mikor végig nyomta az ob-t, ek-t. Azóta nem lehet vele lépést tartani.
Igen....valóban a kerekei nem éppen szinpatikusak.Gondolom az ára se lesz pite. A dizájnnal nekem nincsen gondom de 1 tény az erő vele van én is kipróbálnám szívesen....
Ja a zuhanyzóban teljesen jól lehetett aludni, különösen azt a tényt figyelembe véve hogy Gulinak a sátra teljesen makulátlan, csak nem vízálló mindenesetre még javasolni akartam neki, hogy a zuhanyzóban is rakjuk össze a sátrat, csak a feeling kedvéért, de szerintem akkor este tuti felkötött volna egy zuhanycsővel .
Csak azért maradtam én is mert nagyon akartam még vasárnap menni, amióta megállt a motorom azóta erre vártam,és tessék az idő rögtön beleszarik az egészbe.
No. Először is Képek egy órán belül a honlapon: Képek
Másodszor is, szeretnénk minden indulót kárpótolni, tudom, h nem adhatom vissza Máriapócs hangulatát de amit tehetünk:
- ahogy az időjárás engedi, a Diószegi úton megcsináljuk a szokásos pályanapunkat a szokásos áron (3*15perc 3000Ft, és akinek fent maradt köre (tehát mindenkinek), azokat a köröket megkapja gratis. Aki még nem járt ott nálunk, képeket a fenti linken talál!
Időeredményeken dolgozom, hamarosan az is kikerül a honlapunkra: HBmotorosok
nem tudod, h Gájver honnan szermányolta a feje fölött lévő pavilont, meg ,h mibe fáj egy ilyen?