Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj!
nem tudod, h Gájver honnan szermányolta a feje fölött lévő pavilont, meg ,h mibe fáj egy ilyen?
Giráffe! mind ha nem tudnád,,ki az a Nyilas Lacika..
háá de ez nem a Holdoneréé
Ő! Egy ember /gyerek/!
Csak élőben nem ilyen piros a szeme!
160/60-17 K2 /médium/-ból 3db ot küldhetnél nekem.
Ez nagyon korrekt ár.
Remélem nem futózott gumi.
Nyilas? De ő ki?
Nyilas

Metzeler 125/17 elöl és 165/17 hátul!
Ki ez a srác, aki ilyen jól megy?
ne szomorkodj majd egy másik életbe talán sikerül lenyomnod a kis nyilasfiut :(
Piszkosul jól néz ki az tény!
Bencsik Dani volt vele.
Én is, ez a kis szaros rengeteget fejlődött az elmúlt három év alatt.
Főleg tavaly mikor végig nyomta az ob-t, ek-t. Azóta nem lehet vele lépést tartani.
Igen....valóban a kerekei nem éppen szinpatikusak.Gondolom az ára se lesz pite. A dizájnnal nekem nincsen gondom de 1 tény az erő vele van én is kipróbálnám szívesen....
az a sárga ,ott melletted az isten,,,szeretnék úgy motorozni mint Gájver
10' smr?
Ha vannak képeitek a Máriapócsi estéről, küldjétek már el a hbmotorosok@gmail.com-ra, tennénk ki mi is a honlapra!
Köszi!
Nem tudok róla, szerintem nem. Kosatt rakott fel néhányat.
Én csak ennyit csináltam:
milyen méret/keverék?
Tomi!
Közületek csinált valaki képeket?
Ja a zuhanyzóban teljesen jól lehetett aludni, különösen azt a tényt figyelembe véve hogy Gulinak a sátra teljesen makulátlan, csak nem vízálló mindenesetre még javasolni akartam neki, hogy a zuhanyzóban is rakjuk össze a sátrat, csak a feeling kedvéért, de szerintem akkor este tuti felkötött volna egy zuhanycsővel .
Csak azért maradtam én is mert nagyon akartam még vasárnap menni, amióta megállt a motorom azóta erre vártam,és tessék az idő rögtön beleszarik az egészbe.
No. Először is Képek egy órán belül a honlapon:
Képek

Másodszor is, szeretnénk minden indulót kárpótolni, tudom, h nem adhatom vissza Máriapócs hangulatát de amit tehetünk:
- ahogy az időjárás engedi, a Diószegi úton megcsináljuk a szokásos pályanapunkat a szokásos áron (3*15perc 3000Ft, és akinek fent maradt köre (tehát mindenkinek), azokat a köröket megkapja gratis. Aki még nem járt ott nálunk, képeket a fenti linken talál!
Időeredményeken dolgozom, hamarosan az is kikerül a honlapunkra: HBmotorosok
Milyen keverék? Az első az 16,5-es? Milyen évjárat?
Nekem a kereke tetszik, inkább az oldalidom furcsa így első ránézésre
ismerős
Ha nem bánjátok:

Eladó jó pár Metzeler Racetech Drift Slick garnitúra:

A gumik vadonat újjak!

tessék olvasni és nagyot nyelni, ÁRA a garnitúrának 48.000Ft

első+hátsó.

info@husqvarna-racing.hu