Ebben igazad van!
Nehéz kiválogatni ki milyen a valóságban ahhoz képest mint amilyen a szájber térben! Sok itt a kis taknyos, az apa-anya kedvence taknyos és sok a ravaszdi öreg róka! Amikor azok akik odajönnek egy-egy találkozóra vagy a pálya mellé nem hallani fellengzős dumát amikor oda állok elé és szeretnék beszélgetni erről a szép sportról vagy bármi másról!
Az a baj hogy sokan önértékelési problémával küzdenek és ezért a zűr a zavar!
Itt meg foshatja a szót a sok arctalan nicki!
Persze tisztelet a kivételnek! Mert sokan vannak azok is akikre érdemes oda figyelni!
Én azt vallom hogy kapod amit látsz én ilyen vagyok és azt is tudom hogy nem dívik az egyenes jellem mostanság!
A héten sikerült minden vizsgám, nem kell attól rettegnem, ha nem sikerül, akkor másfél millát vissza kell fizetni, most már főállású mozdonyvezető vagyok. Megkezdődhet a gyűjtés egy jó supermotora.
Teljesen igazad van.
A nagy konfliktusok pont a fórum személytelenségéből adódnak, legalábbis szerintem.
Egy leírt szövegből nehezebb kikövetkeztetni, hogy egy adott személy mennyire gondolja komolyan azt amit leírt, mint ha vele szemben állnál, hallanád a hangsúlyát, látnád az arckifejezését.
Mindig rájövök, hogy nem szabad nagy reményeket fűzni egy fórum tagjaihoz. Ebből is az a tanulság, hogy egy topikot arra kell használni amire való, beszélgetni.
Kipufogós, matricás, motorblokkos, pályanap szervezős konfliktusok mind annak köszönhetőek, hogy túl sokat várunk el azoktól akikkel csak beszélgetgetünk néha, néha az interneten. Nem akarok vitát generálni!
igen, inkább pálya-alkalmasságból engednék többet, annyi a lényege, hogy könnyen kezelhető legyen, nem ragaszkodom erőgéphez. csak nálam a DRZ már eljátszotta a lapjait, ahogy elkészül a felújítás eladom
Ezeket a dekorcuccokat én amúgy is csípem...főleg mikor az első sziklánhempergésnél/laponcsúszásnál leamortizálódik az esetleg többtízezerért vett csicsa
Voguék a storyját nem vágom, csak sejtem!
Én a tavalyi saját történetemből táplálkozom!
Pl:: kosatt akivel csináltatta a nem tudom hányadik dekorját és itt is hírdet a csávesz annak írtam hívtam semmi!
Pedig Attila a kezét tűzbe teszi érte szeríntem!
Javíts ki ha nem így van kosatt!
De én már egyszer kidühöngtem magam ezen a témán úgy hogy FÁK!
És persze peace az összes pancsernek!
Részemről lezárva az eszme futattás ebben a témában!
Nowadays everybody wanna talk like they got something to say
But nothin comes out when they move they lips
Just a buncha gibberish
And muthafuckas act like they forgot about ALBI
Ezért mondom...Sajnos függetlenül bármelyik dekorostól, azt kell mondanom, hogy nem éri meg nekik csinálni. Amennyi időt elcsesznek rá, a szerkesztésre, stb. illetve a vastag lamináló fólia ára, annyira drágává teszi az egészet. Egyszerűen nincs rá piac itthon...sajnos...
Mivel én ajánlottam Vouge-nak a dekorost, így mindkét oldalt ismerem, és mindkét fél történetét hallottam/olvastam. Ezért nem kellene elhamarkodottan nyilatkoznod, főleg nem egy hölgyről...
Ha én valamit megrendelek egy olyanantól aki azzal foglalkozik amivel ráadásul nem havari alapon, nem ingyen hanem pénzért!
Akkor annak olyan orvost kívánok aki kezeli mint saját maga!
Vagy elmegy neki fényképezni az esküvőjére egy olyan fotós aki nem veszi le a lencse védőt!
Nem ragozom tovább úgyis érted!
Tavaj én is ezt játszottam a hírős dekorosokkal még csak válaszra se méltattak se a telefon nem vették fel!
nincs elbaszva, sőt már majdnem kész volt és jó is lett volna, csak semmi hír nem jött a dekorok felől, telefon-- mi a helyzet, 'küldöm', 2 hétig megint semmi, berágtam megrendeltem, kifizettem ezt, másnnap jön a mail hogy akkor mi legyen... hát most már semmi, de Anitáé készül - elvileg...
március óta húzódik...
Ebben igazad van!
Nehéz kiválogatni ki milyen a valóságban ahhoz képest mint amilyen a szájber térben! Sok itt a kis taknyos, az apa-anya kedvence taknyos és sok a ravaszdi öreg róka! Amikor azok akik odajönnek egy-egy találkozóra vagy a pálya mellé nem hallani fellengzős dumát amikor oda állok elé és szeretnék beszélgetni erről a szép sportról vagy bármi másról!
Az a baj hogy sokan önértékelési problémával küzdenek és ezért a zűr a zavar!
Itt meg foshatja a szót a sok arctalan nicki!
Persze tisztelet a kivételnek! Mert sokan vannak azok is akikre érdemes oda figyelni!
Én azt vallom hogy kapod amit látsz én ilyen vagyok és azt is tudom hogy nem dívik az egyenes jellem mostanság!
Peace!
MANKIND!