Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mennyibe kerül egy ilyen, vagy hasonló gumi? 130/80-17 (ez van ráírva) Slick és rendes ár is érdekelne... (Tájékozódás képpen)

Előző kérdezőnek: KTM 690?:)
Sziasztok .
Egy kis segítség kellene .
Szeretnék venni egy szuperlotyót ,de valami brutálisat ,sportmotor mellé kéne bohóckodni,melóba járni.de valami olyan amiben nem kell félévente blokkot cserélni .ami nem annyira üzemórás .
Mit ajánlanátok ?
válaszokat előre is köszönöm.
köszönöm
Motoronként kell fizetni.

Ha ketten mentek akkor kettőtöknek is 6000.-Ft.
Sziasztok! A pócsi hétvégén a pályahasználat az /motor vagy /fő ár? Mert lehet eljönne egy barátom, és az én motorommal menne, és gondoltam így a pályadíjat is lehetne felezni. Erről valakinek infó esetleg?
nagyon fejfájatós
ez a meleg a tuti pedig!
holnap Góó siofok

Kosatt tutkó pálinkád van nagyon?
ja most hogy elfogyok a melegben fasza lenne ,lobognék utána mint a sztarvórszban a Vukik!

Azért bitang lenne egy ilyen vas!
Piros pozsgás, kemény pöcs!
És minden gyerek ember csemete egészséges legyen!
Ez számít!
no hátha összefutunk 6kor indulok innen 3/4 7re ott vok ha jön haver, de ha nem akkor 20perc illegál riding lesz
ööö 20:15-re Nyházán kell lennem...
MInd2-t egyszerre....
Sziasztok...meddig lennél szombaton a talin? Persze ha nincs más dolgod, meg egyáltalán normális szervezés lesz
hú egyszer ültem ilyenen, nem kis darab gép
mondjuk neked a súlyod meglenne hozzá
Voltunk ma ringen és nagy össznépi motorzás megy!

Luki nézd ezt a szemcsit jó nem?! OOkli!

És a BMW-k meg próbálhatóak voltak! Ezt a batárt szerintem nekem találták ki! Hegyek között völgyek között zakatolnék vele...!

a pálinkát
Természetesen igenn
Miért nem?
Puding próbája az evés...jelen esetben a pálinka próbája az ivás
Ha valami csoda folytán el tudnánk menni, egy kis kóstolót kérnék , hogy így nézzek
Te a büfében nem akarsz árusítani? Zárjegy nélküli ócssó...

bár nagyon rosssz!

így néznél:
Nem ugatok bele mert nem megyek.
mibe?

van már valami tuti verda? én bújom itten a mobile-t,várok a csodára

és szívom magam a holnapi siofokra
akkor meg azt mondját ne ríjjatok itt nekem... ezt már a lukinak is mondtam a multkor,, abból alkotok vélememényt, amit olvasok..és sokan mások...

ennek nincs értelme hogy itt félinformációk alapján legyenvéleményalkotás... hidjétek el senkivel nincs bajom,csak jószándékból mondom
ez így nem igaz, beszéltünk Zével, volt szó arról is hogy lesz ez, meg az, csak mi ennél egy sokkal kötetlenebb, kisebb létszámúbb valamire gondoltunk