Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyire tré volt az idő? sokan hazajöttetek?
Szívesen Én keveset mentem viszonylag, a délutánt a motor a futón töltötte kb 1 órás eső-vihar alatt, valszeg az elektronika beázott, mert szaggatott a motor, estére állt helyre, gondolom kiszáradt
Aha
Zsír volt. Jó sokan összejöttünk Az időjárkálás végül jól hazabaszott mindent, igy a racing-rész nagy bánatomra elmaradt , meg az azt követő alkeszkodás is.
Nem mellesleg nagy köszönet Kosattnak.
Nem tudom, ki hogy van vele, de én gecijót motoroztam tegnap Pócson!
még nincs meg, aug.15-re van kiírva
na mi van a bébi-vel?
semmi különös tesó, itthon hűsölök
voltál siófokon? milyen volt a party?
jah így érthető
Közeli ismerős, anno megvette újonnan. Esett vele egy csúnyát, azóta nem ült rajta. Most úgy döntött hogy végleg nem is fog.
Na mi a helyzet Jocóó?
*6200
elég gyanús a 6400 egy 6 éves motortól
Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség!

Kinéztem magamnak egy KTM LC4 Prestige-t. A motor 2004-es 6200km van benne. Mire érdemes nagyon odafigyelni? Tanácsokat elfogadnék!
Élőre is köszi!

Grat!
motorozás majd csak holnap, lassan indulok az esküvőmre
Jó motorozást a 7végére mindenkinek!
kössze
GPS koordináták: Szélesség: 047° 51' 44,25" N 47.86215389396465 Husszúság: 022° 01' 49" E 22.030141353607177

www.rabocsiring.hu
tiszteltem az uraknak kézcsók a hölgyeknek
holnapi nappal kérnék infókat hogy mikorra lehet menni és hogy is lesz pontosan és kérnék egy pontos címet ami után megtudom keresni GPS-ben a ringet előre is köszi valakinek aki válaszol nekem
Na ez faxa volt ma is...Jól meg is izzadtam
Na azért ma is volt egy parád Tibi De azért láttunk csöcsöket is a mai nap..meg volt egri vár is , amit akarsz...sőt endurózás is
Holnap meg szűrő és motormosás