Szívesen Én keveset mentem viszonylag, a délutánt a motor a futón töltötte kb 1 órás eső-vihar alatt, valszeg az elektronika beázott, mert szaggatott a motor, estére állt helyre, gondolom kiszáradt
Zsír volt. Jó sokan összejöttünk Az időjárkálás végül jól hazabaszott mindent, igy a racing-rész nagy bánatomra elmaradt , meg az azt követő alkeszkodás is.
Nem mellesleg nagy köszönet Kosattnak.
tiszteltem az uraknak kézcsók a hölgyeknek
holnapi nappal kérnék infókat hogy mikorra lehet menni és hogy is lesz pontosan és kérnék egy pontos címet ami után megtudom keresni GPS-ben a ringet előre is köszi valakinek aki válaszol nekem
Na ez faxa volt ma is...Jól meg is izzadtam
Na azért ma is volt egy parád Tibi De azért láttunk csöcsöket is a mai nap..meg volt egri vár is , amit akarsz...sőt endurózás is
Holnap meg szűrő és motormosás
Nem mellesleg nagy köszönet Kosattnak.
voltál siófokon? milyen volt a party?
Kinéztem magamnak egy KTM LC4 Prestige-t. A motor 2004-es 6200km van benne. Mire érdemes nagyon odafigyelni? Tanácsokat elfogadnék!
Élőre is köszi!
Grat!
www.rabocsiring.hu
holnapi nappal kérnék infókat hogy mikorra lehet menni és hogy is lesz pontosan és kérnék egy pontos címet ami után megtudom keresni GPS-ben a ringet előre is köszi valakinek aki válaszol nekem
Na azért ma is volt egy parád Tibi De azért láttunk csöcsöket is a mai nap..meg volt egri vár is , amit akarsz...sőt endurózás is
Holnap meg szűrő és motormosás