Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig nagy dilEMMA
nincs pííízem,,nem duugozok ,,táppíízbűű meg nem futtya
Vasárnap gyere? 7-kor vagyunk Móváron a mekinél...
Még valami: A Motomax napon meg a LUKI dayen senki nem szólt, hogy sok nevező jött össze, és sokunknak életre szóló élmény lett.
én mentem volna holnap de mégse nem megyek
Belenyúltál nem?

Hétvégén Brno? WSBK. Innen jön valaki?

Ne háborúzzatok, motorozzatok... Meg a pálinka...
Szerintem ez nem rászervezés volt, inkább segítség, bár valóban egy kicsit furcsán jött ki, de mindenki egyet akar, egy klassz hétvégét összehozni
plusz még egy gondolat, hogy azért nem illik másra rászervezni, a megkérdezése nélkül meg főleg nem

na most már télleg befogtam
Főleg ha Kosatt-féle pálinkára gondolok , aminek nagy a híre itt a fórumon én is elgondolkodnék...igyak vagy motorozzak
nekem az anita féle verzó tetszett asz elején, kis motorozás, este berugás... tököm akar versengeni, arra ottvannak a versenyzők

Lukiék is biztos jót akarnak, faja lesz az időmérés tutkó...

a frankót pedig Beb mondja! nem az esti motorozásra kellet volna szervezni az időmérést, hanem koradélutánra.. már csak balesetmegelőzi szempontból is... este fáradtan nem a legcélszerűbb határon menni

de az is jogos, hogy aki berugni akar,az berugik azt kész, nem zavarja az esti motorozás

asszem ennyi így hirtelen

PEACE
Igen olvastam, hogy nagyon jó áron jutott hozzá a srác..grat
az nagy baj
Zolinak mikor szilánkosra tört a csuklója, nagyon szépen rendbe rakták, 4 hét elteltével már motorozott kicsit mérges is voltam rá.
Sajnálom hogy így jártál, elég rossz sebészt fogtál ki A dokik mit mondanak erre, hogy nem mozog? Ugye nem azt hogy jaj bocs, így jártál
ja sxf-et meg sikerült ám máá venni
nem már levették a gipszlit de nem mozog ,,meg se moccan a qrva annyát
Addig még van bő 3 hét, lesz idő mindent leegyeztetni és Lukiék tájékoztatni fognak itt mindenkit mindenről az biztos
Myki a kezed addig rendbe jön igaz?
ez így is lenne Luki hívott engem ,, mikor én is kérdőre tettem a dolgot épp le nem harapta a fejem ,,az volt a baj ,,senki nem volt kellőképp tájékoztatva,, senki nem tudott konkrétat...De nem is akart Luki addig mondani semmit mííg nem biztos
Srácok: itt mindenki jót akar-akart. Anitáék azzal hogy egy jó kis társasággal egy supermoto hétvégét összehozni, evés ivás motorozás, Luki, Zéé és Anu továbbvitték ezt egy éjszakai motorozással, és ha már ennyien( biztos sokan lesztek) összejöttök, akkor legyen egy időméréssel egybekötött éjszakai motorozás, mindezt 3000-ért. Ez baráti ár, akárhogy is nézzük. Magamból kiindulva, egy egész napi motorozás után este nem hogy egy időmérőn motorozni, de még a pálinkás poharat se bírnám felemelni , de ha már mód van rá kíváncsi lennék a köridőmre. Nem lehetne esetleg délutánra tenni azt a köridőmérést, mikor még aránylag fitt mindenki, este meg aki akar felmegy a kivilágított pályára, aki akar eszik iszik...
Üdv!
Én kérek elnézést ,h belekontárkodtam, amikor valóban senki nem kért meg rá. Még időben vagyunk, h helyreállítsam , amit elbasztam. Remélem jut elég hely a nyugodt , biztonságos motorozáshoz.
Béke!
Akkor sem biztos hogy üres lesz a pálya, ha nincs szervezve semmi.
Jártunk már úgy nem egyszer, hogy 1órát vártunk, mire feljutottunk a bérgokartok miatt főleg. Én inkább azokat likvidálnám arra a napra.
Amúgy pócs egy munkás, teknikás pálya, ha visontához vagy kakucshoz viszonyítom, itt nem bírsz annyit menni mint ott, szerintem.
Meglátásom szerint ha csak motorok lesznek, bőven lesz lehetőség felmenni.
háá akkor majd iszunk.,, én máá melegítek is,, motorozni úgyse tudok
Szia Fikter!

Azt hiszem eltaláltad a lényeget. Mert mi is ettől félünk, hogy mások is lesznek a pályán motorosokon kívül és akkor már tényleg nem éri meg lemenni 300 km, arról nem is beszélve, hogy havonta csak egy hétvégém van ami szabad.
Reggelt!
Amiben egyetértek veled/veletek, ti kezdeményeztétek ezt az egészet, nem így terveztétek, rátok szerveztek stb., stb. Szerintem
nem néz ez ki olyan rosszul mint ahogy lefestitek.
Reggeltől estig sok lehetőség van felmenni a pályára, és ott a vasárnap is. Én inkább azon aggódnék, hogy ne legyen bér/verseny gokart, drift és a többi faszság!
Ha ezek is lesznek akkor tényleg nem jutunk fel a pályára, a többit meg le lehet egyeztetni az anu-val. Ezért sajnálom hogy Luki ki akar szállni mert legalább ő képben van a szervezéssel és a sm-val. És légyszi ne durcogjatok ha így álltok hozzá biztos hogy nem érzitek majd jól magatokat. Ennyi. Bocs a szófosásért!
holnap hívlak,megvan minden!
okés hátha ott leszek a sárban, megszopatom magam úgy döntöttem van-1-2 kép fent most néztem...remélem lesz ember bőven....