Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááá én kosatt-nak akartam írni de mind1 akkor nem csak a mi környékünkön van geci idő......

pár hete nyírbogát nyírgelse környékén oan szél volt emberek derékba törte az erdőket naon duva
Jaja, esett egész nap.
enmeg azt hittem az en gumim füstöl . .
Akkoriban nagyon ette az olajat a gép...bittos konstrukciós hiba!
imu vs apraszaki .
én megyek , aztán lössz ami lösz
arrafelé is egész nap szakad az eső
Sziasztok
Nekemis tökmindegy, tőlem nyugágy is lehet minden fa közt, akkor is lemegyek!
ööööö, akk mi is van/lesz? 100? elment?
személyszerint én pócsra gyúrok .
Stuffedli
Szeretni kell motozni , ennyi, és minden megy ahogyan kell
Ezt pont Te mondod?
Természetesen, ha csak nekünk van ezzel kapcsolatba problémánk, akkor keresünk egy másik hétvégét amikor letudunk menni motorozni.
Szép estét SM!

Akkor elmondanám én is véleményen.

Szerintem én senkit nem kértem meg, hogy szervezzem meg bármit is ezzel a hétvégével kapcsolatban.
Én csak egy nyugodt hétvégi motorozást szerettem volna eltölteni egy jó társaságban. Nekem ilyenkor nem az a lényeg, hogy legyen zene, időmérés stb ... Hanem, hogy annyit tudjak motorozni amennyi jól esik és akkor amikor éppen kedvem van felmenni.

De persze ez megint csak az én véleményem. Nyugodtan nyilatkozzon mindenki bátran aki feliratkozott erre a hétvégére.
ez mindig meg et.........
Mi ez a könnyen feladás?
Áhoj!

Abban az időben nem volt kötelező a sisak és a szélvihart üvöltve mentünk a babettával amit mi babszinak hívtunk! A simsont meg szinnyónak!
"....szép vagy gép kedvesem átölel a lábam..."

Kedvesed jól van, hogy bírják a meleget?!
Helló!
Egy Husqvarna SM 125-öt szerernék venni, ha elmegyek akkor mire figyeljek, hogy nem-e szar ?
Válaszotokat előre köszönöm.
Igazad van! Ők hú de profik...
Részemről ...
Kövezzetek meg, mert össze akartunk hozni egy fasza kis esti progit, kövezzetek meg, mert elintéztük, hogy legyen időmérés, hogy legyen díjazása, hogy legyen hangulata még hangosítást is összehoztunk...ja...azért is már, mert intéztünk elsősegélyt, hogy ha ne adj isten bárki bukik, ne kelljen vérbe fagyva várni a mentőhelikoptert...
Nálunk eddig akárhányszor supermoto'sok léptek pályára, nem számított, hogy időmérő-e vagy nem, mentek mint "állat" ...látványos és veszedelmes amit csinálnak..a Rabócsi Ring sztem pont nekik lett kitalálva.
Én eleve 3*15 percre terveztem, a 2*20 perc azért lett kitalálva, mert az SM-sok bírják...
Mi (Én, Luki, Zé) csak egy vagány estét akartunk, ők kifejezetten azért, mert messzebbről is jöttök. Hát ez van.