hogy mit szeretnénk? én speciel ha már leautózok 300 km-t (mások 4-500-at) egy jót szeretnék motorozni, de így hogy már leszünk vagy 60-70-en max egy jófajta szopás lesz a tömegben, nem egy élvezhető pályázás...
ha meg már mindenféleképp versenyt akartok rendezni akkor legyen zászlós rajt-cél, 10 vagy 15 perces futammal, több értelme van mint hogy arra törekedjek, hogy ne legyen senki előttem és fussak egy zsír tiszta kört...
elsősegély?! melyik pályanapon van kint mentő? - kicsit túlmisztifikáljátok a dolgokat...
egyébként meg kéne biztosítani lehetőséget az esti mókára azoknak is akik nem akarnak 'versenyezni', hanem csak úgy szimplán kipróbálnák milyen kivilágított pályán menni
A nappali motorozós este evős-ivós buli az anyagiakban: nappalra 6000, estére 150.000/5 óra/ahány fő összejön (ebbe még nincs benne az időmérés) + elsősegély?! + utiköltség + sátorhely...kinek hogy bírja persze a pénztárcája....javaslom gondoljátok akkor át, hogy mit szeretnétek.
zárható tanksapkát keresek drz E-re! műanyagtankra... az összes műanyagtank egyforma menetes? tud valaki segíteni nekem ebben?bármi jöhet,de nagyon fontos lenne!és gyorsan kellene.köszi szépen
ha meg már mindenféleképp versenyt akartok rendezni akkor legyen zászlós rajt-cél, 10 vagy 15 perces futammal, több értelme van mint hogy arra törekedjek, hogy ne legyen senki előttem és fussak egy zsír tiszta kört...
elsősegély?! melyik pályanapon van kint mentő? - kicsit túlmisztifikáljátok a dolgokat...
egyébként meg kéne biztosítani lehetőséget az esti mókára azoknak is akik nem akarnak 'versenyezni', hanem csak úgy szimplán kipróbálnák milyen kivilágított pályán menni
De 2T mert füstöl