Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éna részemről kiszálltam, csináljon mindenki amit akar!
nagyon csapatod neki
lájk
Vakok#72 is mehetnek vagy csak bátrak?
hogy mit szeretnénk? én speciel ha már leautózok 300 km-t (mások 4-500-at) egy jót szeretnék motorozni, de így hogy már leszünk vagy 60-70-en max egy jófajta szopás lesz a tömegben, nem egy élvezhető pályázás...

ha meg már mindenféleképp versenyt akartok rendezni akkor legyen zászlós rajt-cél, 10 vagy 15 perces futammal, több értelme van mint hogy arra törekedjek, hogy ne legyen senki előttem és fussak egy zsír tiszta kört...
elsősegély?! melyik pályanapon van kint mentő? - kicsit túlmisztifikáljátok a dolgokat...

egyébként meg kéne biztosítani lehetőséget az esti mókára azoknak is akik nem akarnak 'versenyezni', hanem csak úgy szimplán kipróbálnák milyen kivilágított pályán menni
Igen, nekem van, meg tudok is szerezni. Jelenleg van otthon 2-3 db A3-as méretű, de tudok rendelni is. Domború karbonmatrica, jó minőségű.
Bike-Expert Wiener Neustadt
A nappali motorozós este evős-ivós buli az anyagiakban: nappalra 6000, estére 150.000/5 óra/ahány fő összejön (ebbe még nincs benne az időmérés) + elsősegély?! + utiköltség + sátorhely...kinek hogy bírja persze a pénztárcája....javaslom gondoljátok akkor át, hogy mit szeretnétek.
Semmi sextra, minden úgy van ahogy hagytam
Na mi van Vörösváron? Inszomnia?
Keme művek:-)
Ahogy látom te tudtál renátónak taréjt szerezni....honnan sikerült?
Szép jó estéket....renátó nincs itt? sisaktaréj ügyben keresném,látom neki van
Bármelyik karbonos fóliás cégnél..itt Pesten van vagy 100 néz körül a netten....szinte minden kerületben van
ÜDV!Nem tudja valaki hol lehet venni carbon foliát ami 3d-s már és vastag nem az a matrica utánzat!akinek van vagy tud szoljon pliiizz
zárható tanksapkát keresek drz E-re! műanyagtankra... az összes műanyagtank egyforma menetes? tud valaki segíteni nekem ebben?bármi jöhet,de nagyon fontos lenne!és gyorsan kellene.köszi szépen

De 2T mert füstöl
szép a felvétel
nézd má' husaberg repülők...
call me!