Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a buli egy nappali motorozós,, este evős ivós bulinak indult, amit Anita kezdeményezett nem?
Oké, közben megtaláltam a dzsúdós srácot!
Valaki nem tud erröl a motorról valamit ?

http://www.motor.hu/motor_vpag...

Megéri ezt megvenni ?
Oké, közben megtaláltam a dzsúdós srácot!
ha tökön bszná magát a csávó....
Uhh, az elég durva sport, jó edzés.
Mit kell ezen nézni?
de közelebb
Hajrá, várunk mindenkit! Pálya technikás lesz de nem tul gyors!
Ugyanazon a hétvégén lesz mikor a máriapócsi sm hétvége...
srácok a veszprémi extrém enduró versenyen, supermoto betétfutam lesz

díjazás:
első hely egy Metzeler hátsó slick , második egy 15.000Ft castrol utalvány , 3. hely egy 5000-es castrol utalvány.
No, a tényállás a következő. Mi mindenképp megcsináltuk volna az éjszakai motorozást, van rá igény, és marha jó buli. Ha már megcsináljuk, igyekszünk a legjobbat kihozni belőle. Ezért is fogtunk össze Zé-vel és Luki-val. És nem attól lesz buli a buli, mert ki lesz világítva a pálya, hanem attól, hogy végig mérik az összes köridőt, hogy lesz tétje, hogy lesz kihangosítás...ha rosszul gondoljuk, akkor szóljatok, mert akkor tényleg nincs értelme görcsölni rajta.
ultra slim lubricated
Gyertek, csak gyertek, megyünk éjjel nappal 0-24ig.
Éjszakára puha gumitt hozzá', v rücsköset!
a pálya, mind nappal mind éjjel használható. miért törnéd össze magad éjjel? teljesen ki lesz világítva az egész pálya, szinte nappali világosság lesz, csak nem nappali hőség.
most akko most mi van?mi éjjel nem megyünk.. csak akkor mennnénk Pócsra ha napközbe lehet menni ,,föleg én.Semmi kedvem ismét összetörni magam.
Csá mond + Villalobosnak ha tlálkozol vele hogy van 1 BAlaton S bérletem
akkor hagyjuk.
Őszintén? Már nem tudok mit mondani. Az elején is arról volt szó, hogy összedobjuk a pénzt a világításra. De persze ez az én meglátásom, mások helyett nem nyilatkozom.
akkor inkább lefújjuk? mert akkor óránként 20ezer a pálya éjjelre.
Hát jönnék mindig, csak a 2 nap a 7 végéből kevés mindenre, de ezt és a b.gyarmatot lehetséges abszolválom
Jaja, valami olyasmi. Te mikor "ficeregsz" Visonta fele?