Hi
Szerintem ez nálad nem fog müködni! Megmondom a tutit; vegyél egy jó robogót, azzal kiéled magad a városban, amikor meg kijutsz a pályára, nyélgáz aversenymotorral!
sziasztok
tudnátok nekem segiteni
nekem 625 cm ös dukém van 2001 es és keresek hozzá szabadon futot
egy srácnak van de azt mondja ö blokja 620 as jo lehet atol még nekem.....?
kösz elöre is
de ha valakinek véletlen van szoljon :))))
ha már ilyesmi a téma. szerintetek megérni az smr-t becserélnem valami utcaibb supermotóra? olyan keveset jutok ki motorozni, ilyenkor meg idegelem magam, hogy ott áll a helyén porosodni...
legalább edzésre tudnék motorral járni meg ilyesmi, plusz azért ha pályára megyek akkor tudom azért veretni...
szóval ilyen ehhez hasonló cucc lenne a ravasz, és árban is...
csak lámpinyonosban
sxv-ket láttam,kb ilyen árban. állitólag abból csak a 2008 utnáiak a jók... az új berg drága, a régi nem nagyon tetszik.. husqi510 fasza, csak kevés van belőle,kb ilyen értékűt nem is nagyon láttam... mivan még?
Pedig a 625 szerintem könnyebb mint a DRZ S/SM gyári állapotában...amúgy tök durva hogy ugyanazok a gumik vannak még a gépen amivel 2 éve eladtam Biztos jó sokat ment vele a srác
igen 1 kicsit elöbb azt akartam nagyon, mert occó aránylag, de haver vett s változatot és nem is a teljesítményéről beszélek, hogy szartsem ér, hanem hogy nagyon testes én nem tudnám megszokni...:S
Szerintem ez nálad nem fog müködni! Megmondom a tutit; vegyél egy jó robogót, azzal kiéled magad a városban, amikor meg kijutsz a pályára, nyélgáz aversenymotorral!
tudnátok nekem segiteni
nekem 625 cm ös dukém van 2001 es és keresek hozzá szabadon futot
egy srácnak van de azt mondja ö blokja 620 as jo lehet atol még nekem.....?
kösz elöre is
de ha valakinek véletlen van szoljon :))))
legalább edzésre tudnék motorral járni meg ilyesmi, plusz azért ha pályára megyek akkor tudom azért veretni...
szóval ilyen ehhez hasonló cucc lenne a ravasz, és árban is...
csak lámpinyonosban
sxv-ket láttam,kb ilyen árban. állitólag abból csak a 2008 utnáiak a jók... az új berg drága, a régi nem nagyon tetszik.. husqi510 fasza, csak kevés van belőle,kb ilyen értékűt nem is nagyon láttam... mivan még?
persze nem mindenkinek tetszhetnek a Husabergek... de lehet jobban jársz egy ilyennel mint 525SX-el
a másik használt mennyi ? nekem semmi más nem kelene csak a szabadon futo fogaskerekek jok meg az indito....