Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

el ne add! a legjobb évjáratú ktm supermotód van. Műszakiztasd le aztán go...
Hi
Szerintem ez nálad nem fog müködni! Megmondom a tutit; vegyél egy jó robogót, azzal kiéled magad a városban, amikor meg kijutsz a pályára, nyélgáz aversenymotorral!
sziasztok
tudnátok nekem segiteni
nekem 625 cm ös dukém van 2001 es és keresek hozzá szabadon futot
egy srácnak van de azt mondja ö blokja 620 as jo lehet atol még nekem.....?
kösz elöre is
de ha valakinek véletlen van szoljon :))))
S(M)C625/660
ha már ilyesmi a téma. szerintetek megérni az smr-t becserélnem valami utcaibb supermotóra? olyan keveset jutok ki motorozni, ilyenkor meg idegelem magam, hogy ott áll a helyén porosodni...
legalább edzésre tudnék motorral járni meg ilyesmi, plusz azért ha pályára megyek akkor tudom azért veretni...
szóval ilyen ehhez hasonló cucc lenne a ravasz, és árban is...
csak lámpinyonosban

sxv-ket láttam,kb ilyen árban. állitólag abból csak a 2008 utnáiak a jók... az új berg drága, a régi nem nagyon tetszik.. husqi510 fasza, csak kevés van belőle,kb ilyen értékűt nem is nagyon láttam... mivan még?
Pedig a 625 szerintem könnyebb mint a DRZ S/SM gyári állapotában...amúgy tök durva hogy ugyanazok a gumik vannak még a gépen amivel 2 éve eladtam Biztos jó sokat ment vele a srác
GD ezek is nehezek lesznek neki, hamár a Drz azért nem joo mert nagytestű
És úgy látom az én régi 625-ösöm is eladó
Vagy ha már KTM, itt van ez, leinfozható motor (itt is előfordul néha a tulaj) és szerintem annyira van alkuképes hogy 800-ba beleférjen
itt is találsz rendszámos SM-eket 800e alatt...
persze nem mindenkinek tetszhetnek a Husabergek... de lehet jobban jársz egy ilyennel mint 525SX-el
60 ........? pf nem semmi
a másik használt mennyi ? nekem semmi más nem kelene csak a szabadon futo fogaskerekek jok meg az indito....
ez 1 hülyeség amit írtál ,,mármint nem huzok akkora gázt
Hagyjad, már mi is magyaráztuk neki hogy rá fog baszni, de nem hallgat senkire...
de figyelj abba nincs semmi, hogy nem tudom kimotorozni, legalább nem hajtom meg annyira és hosszabb lesz az élettartama... ez pl 1 indok
igen 1 kicsit elöbb azt akartam nagyon, mert occó aránylag, de haver vett s változatot és nem is a teljesítményéről beszélek, hogy szartsem ér, hanem hogy nagyon testes én nem tudnám megszokni...:S
DRZ,,, AZ JOO
ezért most még vmi ilyen endúró jólesz, kerekeket max szerzek hozzá
kemény lessz 8 kilóért főleg supermotot rendszámosba
max 800e ez a plafon! igazából vmi sm-et akarok de semmi olyan nincs amilyet szeretnék
mennyiért
nagyon sok gyarmati cimborám van és ezek nem normálisak. amugy ha jól emlékszem, akkor mind a 4 egyenesbe fel volt fújva. előző éjjel fújták fel.
nem kell 2 milláért motor
de nagyon olyat nem találok ami papíros lenne, 450ccm és 2005-től
na mi van jövöhét?