Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről nekem ez jut eszembe (1:38-nál: "saját magamra már lőttem")
én minden körben csak arra koncentráltam, hogy átmenjek "rajtad"
Kimentem Petyáékat megnézni a pályára! Ott volt Csabi is, annyit tudok, hogy az ívek megvannak!
Hátt, ha ez igaz (márpedig miért ne lenne az), akkor egy nagy köszönet neked!
irtam korábban, nekem eddig 4-et csináltak azzal nem volt gond, talán azért mert télen kértem

itt most csak én vagyok izgatott, mert teljes rendszer lesz, no és a hangja miatt
V2 rulez!
Na ide figyeljél! Elhiszed, hogy egy órája beszéltem vele a pályán!? Még Brno- ba se akar kijönni a meló miatt...;)

( nem szègyen az ha csípnek a csajok
majd vmikor odaadom az smc t egy körre :) elég jól megy
Én nem tudom kivel csináltattam a raptorokat a 2 srác közül ,de nekem kibaszott lassan készült el!
A határidő után 1 héttel már majdnem anyázás volt stb.
Szóval nem kapkodnak a legyártással......
Inkább RaptorCsabira figyelj oda, h időben kész legyen!

Még van egy hete!

Thx
Edzeni? Mikor?
Sokszor arra nincs időm, hogy a kalapot lehúzzam gyíkról, ha brunyálok!
Örülök, ha a pályára kijutok (már abból is nyafogás van, hogy nem otthon vagyok), nem hogy ha még edzésekre is eljárogatok. Majd meg tudod Te is, hogy milyen az 40 felé....
Nincs profi
Itt nincsenek profik sehol...amíg teheted hagyd fent a nagy ívekben, értsd Euroringre
Éjszakai Motorozás Máriapócson:
Klikk ide
szerintem akkor vedd le, ha nem fér el
de azért nem ártana edzeni se valamit, mert szerintem azért ennyit bírni kellene, mint egy kis motorozás
Igen, nekem is az volt az érzésem, hogy hagyjam rajta, csak néha már éreztem a talpamon, hogy a gyors íveken is le-le ér a lábtartó. Ezért gondoltam, hogy visszateszem a térdkoptatót és azzal kísérem a vasat.
a megszólítás nem nekem szól, de én a lábtartón hagyom ha stabilan megy az ív, a zsákom tartsa annyi ideig a lábamat...
Akkor itt az Euroringes beszámoló.
Tegnap du. kimentünk két haverommal. Több mint 5 másodperces a lemaradásom ahhoz képest amit sportmotorral mentem, de ettől függetlenül a motorozás minden percét élveztem, a tapadás rendben volt, élveztem azt is, ahogyan a sportmotorosokat kerülgettem, a hátsó gumim szinte kuka is lett, a kigyorsítások úgy megtépkedték.
Úgy érzem kezdem megszokni az SM-et a pályán, a legnagyobb problémám a gyors kanyarok. Ott egyszerűen nem találom a helyem a motoron. Ilyenkor legszívesebben visszatenném a térdkoptatót és kifordított térddel kísérném a motort az aszfalton.
Profik! Ti hogy veszitek a gyors kanyarokat? Olyankor a lábatok a lábtartón, vagy az aszfalton van?
igen Izsák-on vettem valószínű azért nem nem volt 1 évbe szervízen mert a srác alig használta legalábbis aszonta nekem. hány km-nél szervízelted a gépet?
Hali!
Email címem az adatlapomon megtalálod! Ha legközelebb megyek szólok újra, hátha tudsz jönni!
Egyébként a motorod Izsákról vetted? Ha igen, akkor az utóbbi pár évben én szervizeltem, bár már vagy 1 éve utoljára... Akkor rendben volt teljesen és a gazdája nagyon odafigyelt a gépre! Ha ez így maradt a közelmúltig, akkor jó motort vettél!
Stét.

Nem is volt annyira meleg. Időképen nem érdmelt ki a mai nap kánikula megjegyzéést!
Szevasz látom Paks-i vagy holnapi nap nem tudok menni de máskor összebeszélhetnénk én elmennék motorral Előszállás-nál tudnánk találkozni én Alap-i vagyok esetleg msn vagy valami elérhetőséget tudnál adni?
Szép estét SM!

Jó volt ez a mai Visonka!

Megfogadtuk, hogy ilyen nagy melegbe nem megyünk még egyszer motorozni, de szerintem jövőhéten vasárnap is ott leszünk.