Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Holnap délután Kecskemétre megyünk egy cimborámmal, ha valakinek van kedve, csatlakozzon!
én eladom a motor papírjait, csak át kell ütni a vázszámot
sárga ktm-nek van forgalamizva
nehogy elkurvulj má he
Albi papa is ebbe a cipőbe járt, azt azóta nem nyugszik hogy mégis jó lenne lenne valami berg-állat
Grabo, részemről a megtiszteltetés, hogy ismét találkozhattunk!
Lukibátyó!
Az MZ-racsnisok nevében is köszi a türelmeteket és a megértéseteket a fordított irányos nyűgünkért, rendesek vagytok!
Gedeon bácsi a nők bálványa...
megy hát. stét.
stét ....megy itt az élet kérem szépen
SE!
2x20 percet kibírna a kecsóringen?
Lacika talátam neked valót-e
itt
Facebook chaten válaszolok! 1óra!
ja most látom... az rxv jól hangzik csak terepen sanszos hogy összevisszatörném magam
az a gáz, hogy sport mellet,még ha csak edzősködök is,nehezen fér bele egy egy sérülés..mondhatni sehogy
amúgy nem érdekelne... irodai munkásnak kellet volna mennem
NEM TALÁLOM :((((
nem olyan durva az azért szerintem... nekm pl lehet h jobban feküdne pályán,mert a hosszabb kanyarokat szeretem jobban
utcán meg ellehet vele közlekedni normálisan... nem egy r6r hogy pörgetni kelljen, kis nyomatékos szerkezet. meglátásom szerint

Hypermotardot te mennyiért tudsz intézni? bár gondolom az nem occsó
tudsz egyébként valami okos motort most? van egy futóm meg egy pöpec smr-em cserébe

tököm kivan, többet kesergek ez miatt mint amennyi örömet okoz... ma is kinéztem a pályára, be is fordultam
Egyébként a merkantil telepen vannak egész jó vasak! Nem néztél még szét? Pl 0km aprilia rxv 4.5 600- ért 2008 de van gsxr r6 rsv lc4 is!
oké kösz
Egy jól megreszelt 50ccm 2t tud örömöt szerezni a körúton, és nem is nagyon drága! Gixxerhaccáz durva lenne!
szerintem se nagyon, fater miatt...
a robogóval az a baj, hogy én nem adok ki pénzt érte, mert annyit nem ér,mint amennyibe kerül egy faszább szerkentyű.. .

néztem most egyébként gsxr600at is mondtam faternak, majdnem sokkkot kapott
Más: Láttátok Morales balesetét a Moto2- ben?
A bőrruha púpját találta telibe a motor!?
Keresd a "duke620" nicket! Tuti tud segíteni!
L.P. Paks
Hella
Regadó+ műszaki+ világító cuccok...
Sokba lenne az!