Hosszabb gurulás után zsibbadnak az ujjaim, főleg a mutató ujjam vége, amit a féken tartok. Vastagabb (vagy valami speciálisabb) kormánymarkolattal ez orvosolható? Ha igen, milyennel?
Járt már így valaki rajtam kívül?
(Szombaton voltam Kunmadarason (Bp.-ről) azóta nem múlt el a zsibbadás az ujjamból. Mondjuk a motort minden nap használom picit.)
szerintem nem olyan gázos , ha beleér. figyelj a láncfeszességre. akkor szokott jobban, ha túl laza.
de lehet kapni is ilyen láncvezetőket pluszba, van akinek van olyan. biztos jó cucc
Olyan alu ötvözetből, amiből a gyári is van. Tudok adni címet, ahová ha bemész, akkor téged is kiszolgálnak. A szegecsre most nincs sok tippem, mert az lesz vele a bajod, hogy jajj, az drága. Körül nézek majd...
Sajna nekem nem Akrám van!Annyi pénzem nem volt hogy azt is meg tudjam venni.Azok még az előző tulaj képei.
A felni mérete rajta kell legyen a felnin.Meg ha nincs is akkor megméred!
A kipufogóra sima slagot szoktak rakni belefűzve egy AWAB bilincsel.
Bőrruhát majd ajánlanak az okosok.Annyi mosnjuk biztos hogy ha nem csak motorozni akarsz hanem pl kicsit sétálni/fagyizni akkor a 2 részes praktikusabb!(szerintem)
Giraffe, valami ötlet esetleg, hogy honnan szerezhetnék 9 db új szegecset a tárcsába, ugyanis megette őket a kisegér?!?
Ja, mivel már vagy 2-3! mm-t lógott előre-hátra a tárcsa a közepén, kínomban odébbreszeltem egy osztással minden lyukat egy sima gömbreszelővel! kb 12 perc alatt. Te, miből csináltattad ezt? Tejesbödönből?
Csak azért kérdem, mert én az életemet bízom arra a kurva hátsó fékre...
Járt már így valaki rajtam kívül?
(Szombaton voltam Kunmadarason (Bp.-ről) azóta nem múlt el a zsibbadás az ujjamból. Mondjuk a motort minden nap használom picit.)
de lehet kapni is ilyen láncvezetőket pluszba, van akinek van olyan. biztos jó cucc
(még "csak" photoshop)
Danke!
A felni mérete rajta kell legyen a felnin.Meg ha nincs is akkor megméred!
A kipufogóra sima slagot szoktak rakni belefűzve egy AWAB bilincsel.
Bőrruhát majd ajánlanak az okosok.Annyi mosnjuk biztos hogy ha nem csak motorozni akarsz hanem pl kicsit sétálni/fagyizni akkor a 2 részes praktikusabb!(szerintem)
elöl 120
Ja, mivel már vagy 2-3! mm-t lógott előre-hátra a tárcsa a közepén, kínomban odébbreszeltem egy osztással minden lyukat egy sima gömbreszelővel! kb 12 perc alatt. Te, miből csináltattad ezt? Tejesbödönből?
Csak azért kérdem, mert én az életemet bízom arra a kurva hátsó fékre...