Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a választ, neked is #Zé!
Hét végén nem motorozom, mert családi program lesz, kiderül, hogy javul-e? Ha nem múlik el irány a doki.
havernak van egy szett mutantja.. pontos méreteket nem tudok...ha érdekel megadom a srác számát
"Most Decemberben "? a most és a december, május elején üti egymást nem?
hali !

tudsz valamit a mutant gumirol én is most nézem meg a heidenaut

vagy tudsz olcsón szerezni ?
Brembo BRM 07BB1907 ez a betét száma, ami kell neked. 8.540,-ért tudok, ha kell...
eleve, most sem brembo volt benne.
ha a brembo mondjuk kizárt lenne, mit javasolnál ?

Több utcai használat, kevesebb pálya használat, és inkább a betét kopjon, mint a tárcsa tekintetében ?
Az már a te dolgod, nagy fiú vagy már
és ilyen brembot hol kapok ?

KTM ocsa ?
best brembo, de az AP is jó, és nem szabad figyelmen kívül hagyni az ár, használ6óság, tartósság, hatásfok arányokat sem
lassan ki kell cserélnem a fékbetéteket elöl hátul

ti milyet javasoltok?

Gyári brembo gondolom arany áron van, de ha érdemes olyat rakni bele, megveszem. Nem zárkózom el a kevésbé költséges megoldásoktól sem.

AP racing ről mi a véleményetek ?
addig jó, míg nem élesedik
haloványan!
Ez is kihalt, na húzok is
nézd má ki van itt
Hali dawid01!
Felnicsík: GeorgeDesign
http://www.kepesmotor.hu/matri...
És erre , hogy emléxel?
Hello mototósok
Sziasztok!Tudnátok esetleg ajánlani valakit ,aki jó FELNICSÍK-okat csinál?előre is köszi.üdv
Nem rossz ez, habár a mostani is jó szerintem.
Ez a fekete morcosabb!
Köszönöm! Csak tudnám, hogy mit nézek minden kanyarban..
hónaljban fut az az ideg, ami a kezed felé haladva, átbukik a könyök csúcson. ez az, amit ha beütsz, lezsibbad az alkarod. lehetséges, hogy ezt nyomtad meg valahol komolyabban. nekem már volt olyan, hogy emiatt lebénulta bal alkarom és kézfejem. mondjuk akkor egy hatalmas nyílt seb tátongott a bal könyökömön. mindenképpen menj el szakorvoshoz!
Jah , az is lehet. Van egy munkatársam , aki pl . nem tud félóránál tovább motorfűrésszel dolgozni, mert lezsibbad és lefehéredik a keze.
Bittos csak rosszabbúl birod a vibrációt, míg némelyik punci egyenesen odáig van érte
Stihl szaküzletekben lehet venni spec antivibrációs kesztyüt, azzal még lehet, h megpróbálkozhatnál.
Nem kizárt, de kevéssé valószínű, hogy testi oka van. Volt pár orvosi vizsgálatom a közelmúltban, de semmi jele érszűkületnek.
Bár most, hogy ezt mondod, egy nagyon vékony pántú hátizsákot (katonai málhazsák) vittem a hátamon, ami eléggé vágott "hónaljban". Lehet, hogy az szorított el vmi. eret?